Продължете към съдържанието
Начало » Новини » CITYCASH продължава да радва клиентите си с КЕШ награди и по време на пандемията COVID-19

CITYCASH продължава да радва клиентите си с КЕШ награди и по време на пандемията COVID-19

CITYCASH продължава да радва клиентите си с КЕШ награди и по време на пандемията COVID-19
CITYCASH е прогресивно развиваща се небанкова финансова институция, която вече над 6 години предлага съвременни кредитни продукти, изцяло съобразени с нуждите и социалния статус на всеки отделен потребител. Като модерна компания, динамично следваща и отговаряща на тенденциите и промените в заобикалящата икономическа и житейска среда, персоналното отношение и личният контакт с клиента, винаги са били в основата на устойчивото и успешно развитие на кредитната институция.

За CITYCASH винаги основната мисия е била да осигурява достъпна финансова помощ във всяка точка на страната, с максимална бързина, коректно и професионално обслужване, прозрачни и ясни условия към клиента. Към днешна дата компанията разполага с над 100 клиентски офиса в цяла България и над 2000 добре обучени и висококвалифицирани служители и сътрудници.

Етичният кодекс на CITYCASH, от създаването си, се основава на ценности, които се споделят от всички служители и се следват във всекидневното клиентско обслужване: бързина и качество, близост и отношение, разбиране, надеждност и достъпност, и не на последно място – обществена отговорност.

Днес изграждането на лична и близка връзка с клиента е по-важно от всякога. Кредитните консултанти трябва да се грижат както за доброто обслужване на клиентите си, така и да са готови във всеки един момент да откликнат на финансовите им потребности. CITYCASH, като отговорна и загрижена компания, е мотивирана да осигури бързо решение за всички свои клиенти, изпитващи затруднение към момента, вследствие на пандемията с COVID-19.

CITYCASH, като водеща кредитна институция, осъзнава своята ключова роля в осигуряването на бързо и надеждно финансово решение за българските граждани в тази кризисна ситуация. Именно за това реши да продължи с промоционалната си кампания „Кредит вземи и още КЕШ спечели!“, която за първи път бе проведена още през 2019 г. Кредитната институция всекидневно раздава парични награди, на стойност от 100 до 1000 лева., на случаен томболен принцип. Всички нови за кредитната компания клиенти, сключили договор за бърз кредит на вноски CITYCASH, между 02.03 и 31.05.2020, имат право да участват във всекидневните парични томболи.

Сега, повече от всякога, всеки се нуждае от допълнителни свежи пари, а какво по-хубаво от това, ако са и приятна изненада – подарък. CITYCASH винаги се е стремяла да показва своята благодарност към клиентите си, затова че са избрали да ползват нейните бързи заеми. Всеки може сам да избира най-подходящия за него бърз потребителски кредит, както и погасителния план за изплащането му:

Регионалните офиси на компанията и кредитните консултанти продължават нормалното си обслужване и работа с клиенти, като са взети всички превантивни мерки, съгласно препоръките и заповедта на Министерството на здравеопазването за безопасност и дезинфекция.

Екипът на CITYCASH ще остане до вас и в този труден момент, и всеки който има спешна нужда от финансови средства, може да разчита на нас.

Искрено желаем на вас и всички ваши близки здраве и спокойствие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *