Продължете към съдържанието
Начало » Новини » CreDirect и БЧК в съвместнo партньорство

CreDirect и БЧК в съвместнo партньорство

CreDirect и БЧК в съвместнo партньорство

Занапред CreDirect поема ангажимент да дарява на хуманитарната организация средства в помощ на различни благотворителни инициативи.

В края на изминалата 2018-та година, CreDirect даде старт на своята нова политика със социална насоченост и отговорнст. Марката за бързи онлайн кредити и Българският червен кръст обявиха официално началото на съвместно сътрудничество. Занапред CreDirect поема ангажимент да дарява на хуманитарната организация средства в помощ на различни благотворителни инициативи.


Кампанията на БЧК „Заедно можем повече“, чиито ангажимент е опазването на живота и здравето на българските деца, е първият проект, който финансовият бранд ще подкрепи. Основната цел на тази инициатива е да насочи общественото внимание към проблема с пътния травматизъм и да набере финансови средства, с които да подпомогне лечението и възстановяването на деца, жертви на войната по пътищата.


CreDirect напълно припознава каузата на Българския червен кръст и се ангажира да подпомага кампанията „Заедно можем повече“ като дарява по 1 лев за всеки изтеглен кредит, от сайта https://credirect.bg/ От основаването на инициативата през 2005 г. до момента, благодарение на набраните средства и с призива „Бъди с нас“, кампанията успява да подкрепи 732 деца.


CreDirect е амбициозна, млада марка, която за кратък период набира популярност в сферата на небанковите финансови услуги. Брандът насочва усилията си в оптимизация на процесите за онлайн кредитиране и бързо се утвърждава като верен партньор, даващ сигурност в ситуации на финансово затруднение. Основната цел на CreDirect е да подпомага своите клиенти в нужда, а като нейно естествено продължение се ражда и идеята за социално сътрудничество с БЧК.


Резултатите от благотворителната инициатива „Заедно можем повече“, стават приоритет за CreDirect, като марката ще съдейства пряко с дарение на средства за постардалите на пътя деца, чиито брой за съжаление расте с всяка изминала година. В името на един ползотворен съюз с БЧК, финансовата марка насочва своята професионална философия, така, че да бъде максимално ефективна за кампаниите на социалната организация. Усъвършенстването на CreDirect, в сферата на бързите кредити онлайн и набирането на нови клиенти, означава повече подпомогнати български семейства и деца в неравностойно положение, занапред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *