Продължете към съдържанието
Начало » Новини » CreDirect раздава 101 летни награди

CreDirect раздава 101 летни награди

CreDirect раздава 101 летни награди

секи може да спечели, достатъчно е само да посети сайта и да заяви бързи кредити от CreDirect, в посочения период.

Дни преди настъпването на астрономическото лято, CreDirect даде старт на своята лятна промоционална кампания. Всички клиенти на марката, сключили договор за кредит между 17 юни и 25 август, участват в томбола за 101 страхотни летни награди. Всеки може да спечели, достатъчно е само да посети сайта и да заяви бързи кредити от CreDirect, в посочения период.


Летният сезон е в разгара си и ние, от CreDirect, се пренасяме на морска вълна. Обещаваме, с подготвените подаръци, и тази година да се погрижим за плажния комфорт на своите потребители и да не спираме да заразяваме с ваканционно настроение, през следващите няколко месеца. Всеки наш клиент има реален шанс да спечели една от 50 плажни кърпи, 50 надуваеми плажни дюшека или 1 почивка за двама на Българското Черноморие.


Ако вече сме успяли да вдъхновим и вас, не губете време, а действайте! Вие, може би, сте сред следващите късметлии, които ще спечелят нова придобивка за своята ваканция или дори – цяла ваканция! Имената на първите 50 печеливши, ще станат известни още на 22 юли, а на 26 август, ще научим и кой е най-големият късметлия, който ще се отдаде на заслужена морска почивка, към края на този летен сезон.


В пика на отпускарския период, ние от CreDirect, оставаме верни на себе си, за да помогнем на потребителите, които имат нужда от „пари по всяко време“. През цялото лято ще продължаваме да раздаваме, така необходимите, финансови и средства, както и бонуси, във вид на подаръци, така че нищо да не е в състояние да помрачи вашата ваканция.


Възползвайте се от услугите в сайта на CreDirect и забравете за ежедневните си грижи. Потребителски кредит на вноски до 3000 лева или кредит до заплата са продуктите, които ще ви осигурят сигурност, спокойствие и приятна почивка. Пожелаваме ви пълноценно да се наслаждавате на горещия сезон, а ние притаяваме дъх, в очакване да изтеглим имената на първите печеливши. Късмет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *