Продължете към съдържанието
Начало » Новини » CreDirect те предизвиква да посрещнеш пролетта със стил

CreDirect те предизвиква да посрещнеш пролетта със стил

CreDirect те предизвиква да посрещнеш пролетта със стил

Модните награди са във фокуса на марката за бързи кредити, този сезон

Преди броени дни, CreDirect стартира новата си промоционална кампания, която е вдъхновена от наближаващия пролетен сезон и любимия, на дамите, празник – 8-ми март. Напоследък, за финансовия бранд, се превърна в практика да обвързва всяка своя промо инициатива и раздаваните, от нея, подаръци, със съответния годишен сезон или с предстоящ празник. През следващите няколко месеца, празниците ще се редят един след друг, а CreDirect ще се погрижи да ги посрещнем със стил.

Настоящата кампания на марката за бързи кредити ще бъде активна през март, април и май. В нея, възможност да участват получават всички клиенти, които сключат договор за бърз кредит и го усвоят в периода 01.03 – 31.05.2020 година. Обещаните стилни награди са, тридесет на брой, ваучери за пазаруване в един от най-популярните, у нас, онлайн магазини за мода. Всеки, от щастливите печеливши в томболата на CreDirect, ще се сдобие с ваучер на стойност сто лева, които да вложи в модни находки по свой избор. Дрехи, обувки или аксесоари – изборът е неограничен!

За бранд като CreDirect, фокусирал дейността си, изцяло, в онлайн пространството, достъпно от всяко мобилно устройство, естествена практика е следването на съвременните тенденции, дори и по отношение на наградите. Всяка промоционална кампания се осъществява успоредно с проекта за модернизиране на онлайн кандидатстването. През последнaтa годинa, фокусът на бранда бе поставен върху подобряване на потребителското изживяване в сайта на CreDirect.

Професионалистите, стоящи зад марката, от години проучват своите клиенти в стремежа си да бъдат максимално близо до тях и да усъвършенстват предлаганите финансови продукти. На база, наскоро, направения анализ, марката дефинира потребителите си като млади хора със съвременно мислене, и съответно, предвидените, за тях, подаръци са съвременни. Всеки награден ще получи електронен ваучер за онлайн пазаруване, защото онлайн шопингът е винаги на мода!

В качеството си на бранд, упражняващ дейността си на пазара на небанковите финансови институции, CreDirect, вече, притежава стабилни позиции. В продължение на две години и половина, марката се бори със силната конкуренция и постепенно се нареди сред лидерите на пазара. С креативност, съвременен подход и амбиция, CreDirect си извоюва успех и спечели признанието на професионалистите в сферата.

„Ежедневно се стремим се да даваме своя принос за развитието на пазара на бързите кредити и вярваме, че силната конкуренция е градивна в нашата ситуация. Динамиката в бизнеса ни е изключителна и наше основно предизвикателство е да бъдем винаги актуални!“ – това мотивира действията и професионалната политика на експертите, стоящи зад марката CreDirect.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *