CreDirect те предизвиква да посрещнеш пролетта със стил
Преди броени дни, CreDirect стартира новата си промоционална кампания, която е вдъхновена от наближаващия пролетен сезон и любимия, на дамите, празник - 8-ми март. Напоследък, за финансовия бранд, се превърна в практика да обвързва всяка своя промо инициатива и раздаваните, от нея, подаръци, със съответния годишен сезон или с предстоящ празник. През следващите няколко месеца, празниците ще се редят един след друг, а CreDirect ще се погрижи да ги посрещнем със стил.

Настоящата кампания на марката за бързи кредити ще бъде активна през март, април и май. В нея, възможност да участват получават всички клиенти, които сключат договор за бърз кредит и го усвоят в периода 01.03 – 31.05.2020 година. Обещаните стилни награди са, тридесет на брой, ваучери за пазаруване в един от най-популярните, у нас, онлайн магазини за мода. Всеки, от щастливите печеливши в томболата на CreDirect, ще се сдобие с ваучер на стойност сто лева, които да вложи в модни находки по свой избор. Дрехи, обувки или аксесоари – изборът е неограничен!

За бранд като CreDirect, фокусирал дейността си, изцяло, в онлайн пространството, достъпно от всяко мобилно устройство, естествена практика е следването на съвременните тенденции, дори и по отношение на наградите. Всяка промоционална кампания се осъществява успоредно с проекта за модернизиране на онлайн кандидатстването. През последнaтa годинa, фокусът на бранда бе поставен върху подобряване на потребителското изживяване в сайта на CreDirect.

Професионалистите, стоящи зад марката, от години проучват своите клиенти в стремежа си да бъдат максимално близо до тях и да усъвършенстват предлаганите финансови продукти. На база, наскоро, направения анализ, марката дефинира потребителите си като млади хора със съвременно мислене, и съответно, предвидените, за тях, подаръци са съвременни. Всеки награден ще получи електронен ваучер за онлайн пазаруване, защото онлайн шопингът е винаги на мода!

В качеството си на бранд, упражняващ дейността си на пазара на небанковите финансови институции, CreDirect, вече, притежава стабилни позиции. В продължение на две години и половина, марката се бори със силната конкуренция и постепенно се нареди сред лидерите на пазара. С креативност, съвременен подход и амбиция, CreDirect си извоюва успех и спечели признанието на професионалистите в сферата.

„Ежедневно се стремим се да даваме своя принос за развитието на пазара на бързите кредити и вярваме, че силната конкуренция е градивна в нашата ситуация. Динамиката в бизнеса ни е изключителна и наше основно предизвикателство е да бъдем винаги актуални!“ - това мотивира действията и професионалната политика на експертите, стоящи зад марката CreDirect.

Сподели този пост

Остави коментар

Image CAPTCHA
Използвайте символи на латиница, от значение са големите и малките букви.

Наръчник с безценни съвети за бързите потребителски кредити