Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Credissimo отличена с „Иновация на годината“ в Годишните наградите на B2B Media

Credissimo отличена с „Иновация на годината“ в Годишните наградите на B2B Media

Credissimo_b2b_award_1400x837

На 5 юли 2017 г. в Националния дворец на културата в гр. София, се проведе официална церемония на Годишните награди на B2B Media

Чатбот услугата SIMO спечели две първи и едно второ място за технологична иновация и комуникация

На 5 юли 2017 г. в Националния дворец на културата в гр. София, се проведе официална церемония на Годишните награди на B2B Media, на която Credissimo получи престижната награда на конкурс – „Иновация на годината“. Компанията беше отличена и с две първи места в категориите „Технологична иновация“ и „Иновация в маркетинга и ПР сферата“, както и с второ място за „Иновативна идея на годината“. Високите признания, които компанията получи са за успешното интегриране и внедряване на първата в света чатбот услуга за заявяване на кредит в приложението Facebook Messenger – SIMO.

„За мен е чест, че спечелихме най-големите отличия в конкурса! Отличителен белег на една съвременна и успешна компания е въвеждането на иновативни решения и нови технологични модели. Искам да благодаря от името на целия екип на Credissimo за наградите и високото признание! Това още повече ни мотивира да продължаваме да подобряваме и усъвършенстваме моделите и процесите в компанията.“, заяви SIMO – отличения за най-добър служител на годината на Credissimo.

Иновациите са водещи за постиженията на компанията

Credissimo е лидер на пазара за онлайн кредити, като само за десет години от своето създаване, компанията заема лидерски позиции на пазара, като наложи революционни решения, чрез които показва стабилни показатели и постоянно растящ брой доволни потребители. Внедряването на първата чатбот услуга за заявяване на кредит – SIMO е и поредната крачка за иновиране на услугите във ФинТек сектора. Първият финансов чатбот в света заслужи на Credissimo най-престижното отличие „Иновация на годината“, както и две първи места в категории „Технологична иновация“ и „Иновация в маркетинга и ПР сферата“. Благодарение на политиката си на иновиране и технологично развитие на световно ниво, компанията запазва своето лидерско място в сектора.

В Годишните награди на B2B Media участваха компании от всички сектори на българската икономика – общини, неправителствени организации, медии и др. А критериите, по които бяха оценени от журито са: устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение на продуктите и услугите и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

За Credissimo (credissimo.bg)

Credissimo е иновативна ФинТек компания, основана през 2007 г.
Със своя 10-годишен опит и над 2,000,000 потребители на credissimo.bg, за трета поредна година финансовата институция е №1 в онлайн кредитирането на българския пазар и е една от водещите и най-бързо развиващите се технологични компании в България.
Credissimo притежава собствена CRM платформа за цялостно управление на процесите по обработка на заявления за кредит в реално време, която позволява, при спазването на определени условия, един кредит да бъде разгледан, одобрен и отпуснат на клиента в рамките на минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *