Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Credissimo Супер – нов модел за финансиране с обратен лизинг

Credissimo Супер – нов модел за финансиране с обратен лизинг

Credissimo Супер

Удобно решение за всеки, който има нужда от сума до 20 000 лв.

Водеща ФинТек група в онлайн кредитирането – Credissimo, представи нов модел за финансиране, фокусиран в сегмента обратен лизинг. Услугата се предлага от дружеството Credissimo Супер, като предоставя на потребителите възможност да получат суми до 20 000 лв., гарантирайки с личния си автомобил.

Това е поредната стъпка в разширяването на финансовото портфолио на групата, която със своя 10 годишен опит заема водещи позиции на пазарите в България, Македония и Полша.

„Като европейски лидер във ФинТек сферата и потребителски ориентирана група, ние в Credissimo постоянно търсим нови технологични решения, с които да отговяваме на потребностите на нашите клиенти. Credissimo Супер е изключително удобен начин за финансиране на всеки, който има нужда от сума до 20 000 лв., с период на изплащане до 48 месеца. Вярваме, че с новото ни предложение ще помогнем на много хора да получат бързо желаните средства, за да посрещнат спокойно разходите си, с помощта на автомобила си.“, заяви Славян Ценов, изпълнителен директор на компанията.

Чрез своя новаторски подход, дружеството предоставя на потребителите възможност да попълнят лесно своето заявление за обратен лизинг изцяло онлайн, гарантирайки с личния си автомобил на www.credissimosuper.bg. Становище се получава в рамките на 15 минути, а след одобрение, сумата може да бъде усвоена на посочена от клиента банкова сметка или от всяка каса на EasyPay.

Новият финансов продукт стартира със специално предложение за първите си клиенти, като предлага гратисно плащане до 6 месеца. Повече информация за Credissimo Супер и промоционалните условия, можете да откриете на www.credissimosuper.bg.

Oт години, oбратният лизинг е масово наложен и изключително добре приет на световния финансов пазар. Компаниите, предлагащи този вид финансиране, отчитат сериозен ръст и развитие не само в САЩ, но и в Европа, предимно във Франция, Испания, Швейцария и Холандия.

Българската ФинТек група постоянно внедрява революционни решения и устойчиво се развива повече от 10 години, като продължава своята експанзия в Европа и Латинска Америка. Credissimo Супер е още едно доказателство, че групата ще продължи да отговаря на потребителските очаквания, предлагайки им изцяло нов модел за финансиране, чрез обратен лизинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *