Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Credissimo с две награди от Forbes Business Awards 2017

Credissimo с две награди от Forbes Business Awards 2017

Ивелин Камбуров - Главен финансов директор на Credissimo

Компанията получи наградата „Иновации във финансовия сектор” и стана победител в категорията „Качество на услугите“

Credissimo спечели два приза на годишните бизнес награди на списание Forbes, като лидерът в онлайн кредитирането получи отличия за „Иновации във финансовия сектор” и „Качество на услугите“. Наградите са още едно потвърждение за високата удовлетвореност на потребителите на компанията и цялостния й принос в развитието на българската ФинТек индустрия.

Наградите Forbes Business Awards 2017 са висока и заслужена оценка за ежедневните постижения на целия ни екип. Спечелените отличия доказват, че положените от нас усилия през годините за предоставяне на все по-удобни и изпреварващи потребителските желания услуги, са били в правилната посока и дори са надскочили техните очаквания. Благодарим още веднъж на журито и организаторите, пожелавайки си още по-големи успехи в бъдеще“, заяви Ивелин Камбуров, главен финансов директор на компанията.

Credissimo успя да впечатли журито с многобройните иновации, които предостави на своите клиенти през изминалата година. Новаторскитерешения, високата клиентска удовлетвореност и агресивната експанзия на компанията за онлайн кредити, са само част от причините за получените отличия на Forbes Business Awards 2017. През последните години, екипът на компанията работи по въвеждането на технологични функционалности, които към момента все още нямат аналог – първият в света чатбот за заявяване на онлайн кредит, погасяване на вноски с криптовалута и многобройни автоматизаци, които допълнително усъвършенстват потребителското преживяване. Благодарение на своите постижения, в рамките на една година, Credissimo успя да се превърне във водеща компания в още две европейски държави, като за 2018 г. ФинТек групата планира да стартира дейност на още три пазара.

Бизнес наградите на Forbes България са ежегоден конкурс, чиято цел е да насърчи добрите бизнес практики и успешните хора, както и да отличи новаторството и предприемаческия дух в България. Кандидатурите се оценяват по методология на Forbes, която гарантира коректността на крайния резултат. 10-членното жури, съставено от представители на бизнеса, избира по 5 финалисти сред 100 участници, номинирани в 8 категории. Официалната церемония тази година се състоя на 13 декември 2017 г. в столичния хотел Маринела, като Credissimo беше единствената небанкова финансова институция, отличена като финалист и победител сред компаниите, които тази година попадат в класацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *