Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Mini Zaem и тази есен изненада приятно своите клиенти с кредити с отстъпка

Mini Zaem и тази есен изненада приятно своите клиенти с кредити с отстъпка

И тази есен от Мини Заем имат приятна изненада за всички свои клиенти, които търсят малък кредит при приемливи условия. От небанковата организация стартират традиционната си есенна промо кампания с големи отстъпки при изплащане на кредита.

Промоционалната кампания, която от Мини Заем са нарекли тематично „Есен” е с начало 09.10. 2021 година и приключва на 30.11.2021 година. В рамките ѝ всеки, който заяви желание за малък онлайн заем до заплата или бърз кредит на вноски и бъде одобрен ще му бъде отпуснат с 20% отстъпка.

Как да поискате своя заем с отстъпка?

Кандидатстването е изключително опростено, без никакви допълнения или скрити условия и отнема буквално няколко минути.

Единственото, което е нужно да направите е влезете в сайта на кредитната компания да поискате своя заем с 20% отстъпка в рамките на есенната промоционална кампания.

Кампанията, която от небанковата кредитна организация провеждат всяка есен е предназначена за абсолютно всеки, който има нужда от финансова помощ при добри условия.

Не сте били клиенти на Мини Заем до сега или сте лоялен клиент? Няма значение. Поискате ли своя онлайн кредит през периода на промо кампанията ще го получите с 20% отстъпка от разходите.

Имате нужда от заем в немного голям размер пи изгодни условия, за да покриете разходите, които ви очакват през есента? Искате да заведете семейството си кратка почивка? Жилището ви се нуждае от малък ремонт?

Влезете в сайта на  Мини Заем и вземете своя кредит с 20% отстъпка.

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *