Продължете към съдържанието
Начало » Новини » MiniZaem.bg празнува 7 – мия си рожден ден

MiniZaem.bg празнува 7 – мия си рожден ден

MiniZaem 7 години
Изминаха 7 години, откакто кредитна компания Мини Заем направи своите първи стъпки в онлайн кредитирането. През всички тези години ние се водихме от желанието си да бъдем от помощ на всички наши клиенти, които имат нужда от микрокредитиране в точния момент.

Днес ние сме щастливи, че сме помогнали (и помагаме) на десетки хиляди клиенти, предоставяйки им бързи кредити при прозрачни, изгодни условия и с минимални разходи по кредита.

По случай седмата си годишнина, от MiniZaem.bg предоставяме отстъпки от разходите по последните вноски на всички свои клиенти, които спазват коректно погасителните си планове.

Всички клиенти, които са изтеглили кредит на 9, 10, 11, 12 или 13 вноски и не са просрочили никоя от вноските с повече от 10 дни, при погасяване на последната вноска ще дължат само главницата.

За кредит на вноски изтеглен за 14, 15 или 16 вноски, който е погасяван коректно и без просрочване на вноските повече от 10 дни, за последните две вноски ще се дължи плащане само на главницата.

За кредит изтеглен на 17 или 18 вноски, който е погасяван навреме и без забавяне на никоя от предходните вноски с повече от 10 дни, за последните три вноски ще се дължи плащане само на главницата.

И това не е всичко…

От Мини Заем променяме и размера на максималната сума за кредитиране от 1800 на 2200 лв.

С увеличаването на максималния размер на кредитите на вноски ние искаме да зарадваме всички свои клиенти, които имат нужда от по-голямо финансиране за лични или бизнес нужди.

Имаме още какво да учим, имаме още какво да покажем, затова продължаваме да следваме неотлъчно своята основна цел – да бъдем от помощ на всички наши (и настоящи и бъдещи) клиенти, които имат нужда от нашите услуги, предоставяйки им още по-добри условия по кредитите, отстъпки, от които да се възползват и най-вече разбиране и подкрепа.

Нека празникът започне сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *