Продължете към съдържанието
Начало » Новини » MiniZaem.bg с големи изненади и тази есен!

MiniZaem.bg с големи изненади и тази есен!

МиниЗаем_есен_2019
Лятото почти отмина и ти се притесняваш как ще се справиш с финансовото натоварване, което те очаква в началото на есента? Питаш се от къде да намериш допълнителни средства, с които да направиш освежителния ремонт в дома си, да подготвиш децата за училище и да платиш най-сетне данъците на апартамента и колата?


Спокойно! Ако ти трябват допълнителни пари, за да се справиш с всички разходи, които ти предстои да направиш, ако имаш нужда от тези средства сега и веднага, можеш просто да се възползваш от есенните отстъпки на MiniZaem.bg!

Какво ти предлагат от кредитната компания?


За да ти помогнат да се справиш с голямото финансово натоварване, което те очаква в началото на есента и за да не ти се налага да се молиш на тъщата за заем, от небанковата финансова организация стартират есенна промоционална кампания с 15% отстъпка от разходите по кредити онлайн, които предлагат.

Какво означава това?

Ако решиш да се възползваш и поискаш онлайн кредит от Мини Заем в рамките на промо кампанията, ти не само ще си осигуриш необходимите ти средства, но и ще спестиш от разходите по погасяването им.

От кога до кога важи предложението на Мини Заем?

Промоционалната кампания стартира от 23. 09. 2019. и приключва на 22.10. 2019 г.! Само през този период ще можеш да се възползваш от по-изгодните условия ! Затова не му мисли много, а бързо вземи решение!

Можеш ли да се възползваш от отстъпките, ако не си усвоявал заем от Мини Заем?

Това му е хубавото! Няма значение дали искаш да изтеглиш онлайн кредит до заплата или кредит на вноски, няма значение дали си нов или редовен и лоялен клиент, ти можеш да вземеш своя онлайн заем с 15% отстъпка от разходите, ако кандидатстваш за заем от MiniZaem.bg, докато тече промо кампанията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *