Продължете към съдържанието
Начало » Новини » MiniZaem.bg с големи отстъпки по кредитите за Коледа

MiniZaem.bg с големи отстъпки по кредитите за Коледа

Иска ви се да посрещнете Коледа на някое тихо, спокойно място и да се забавлявате както никога до сега. Единственото, което ви спира да реализирате плановете си е притеснението, че заплатата няма да ви стигне.

От Мини Заем разбират притесненията ви. Затова от 26.11 до 26.12.2021 година дават старт на своята Коледна промо кампания, от която можете да се възползвате и вие.

Защо да кандидатствате за онлайн заем от MiniZaem.bg по време на промо кампанията?

  • Получавате кредита веднага и без някой да ви пита за какво ще го използвате.
  • Взимате го в размера, който искате, но плащате 25% по-малко за изплащането му.
  • Можете да реализирате всичките си планове за Коледа точно както сте си мечтали.

Как да вземете кредит с 25% намаление от Мини Заем?

Влизате на страниците на кредитната компания в периода от 26.11 до 26.12.2021 година и кандидатствате за заема, от който имате нужда. Кандидатстването е изцяло онлайн – през компютър, лаптоп или мобилен телефон. Не попълвате купища документи, не се срещате лично със служители на компанията. Просто въвеждате сумата, която искате да ви бъде отпусната, одобрението идва след няколко минути, а парите са при вас до няколко часа .

За кредитната компания няма никакво значение дали сте редовни или нови клиенти и дали кандидатствате за кредити до заплата или за кредит на вноски. Единственото условие е да поискате своя бърз кредит онлайн от 26.11 до 26.12.2021 година и той ще ви бъде предоставен с 25% намаление на разходите по усвояването му.

Имате планове за Коледа и Нова година, но нямате средствата, с които да ги реализирате? Притеснявате се, че не можете да се справите с битовите сметки? Или искате да направите голяма покупка за дома или колата?

Поискайте заем от Мини Заем от 26.11 до 26.12.2021 година и осъществете всичките си планове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *