Нови промени които ще засегнат портфейла на шофьорите!

Нови промени които ще засегнат портфейла на шофьорите!
Комисията за финансов надзор прие на първо четене проект на Наредба за единните изисквания за коригирането на застрахователната премия в зависимост от поведението на водача на моторното превозно средство. Това е т. нар.

Окончателно: Електронните винетки влизат в сила от 1 януари, а тол системата - от 16 август 2019 г.

Електронни винетки и тол система
От първи януари догодина всички видове хартиени винетни стикери за всички категории пътни превозни средства загубват валидност и влизат в сила електронните винетки. А от средата на 2019 г. ще заработи и тол системата за тежкотоварните автомобили, които също ще се таксуват електронно. Това приеха окончателно парламентът на второ четене промени в Закона за пътищата. Електронната система за събиране на пътни такси ще се оперира и поддържа от Агенция "Пътна инфраструктура".

Нова по-висока цена на застраховка "Гражданската отговорност"!

Гражданска отговорност
Най-търсената застраховка, а именно Гражданската отговорност, вече е по-скъпа с между 15% и 25%. Повишението на цената варира, като най-малкото е с 5-6 лева, а най-високото със 62 – 63 лева. Това е най-драстичното увеличение от началото на годината.

Сериозно увеличение на цената на застраховката Гражданска отговорност изненада неприятно шофьорите.


NN Kids Run подарява ваучер за сладолед

NN Kids Run подарява ваучер за сладолед

Твоите приятели са и наши приятели

NN Kids Run ще подарява ваучери за сладолед. Специална награда-изненада ще бъде предоставяна на всяко дете, което доведе свой приятел, непосещавал досега детските бягания NN Kids Run. Вкусната награда е една от многото, които NN България предоставя на любителите на детските бягания.

Сладката изненада е за Savini Gelato, които се намират на ул. „Сан Стефано”, 9. Ваучерът за сладолед е на стойност 5 лева и е валиден до 31.12.2018 г.


Нова онлайн услуга за клиенти на NN Животозастраховане

Нова онлайн услуга за клиенти на NN Животозастраховане
NN България увеличава броя на онлайн услугите си, стартирайки платформата NN Online Life. Чрез нея като клиент на NN Животозастраховане имате възможност за бърз и лесен достъп до основната информация по сключените от вас застрахователни договори, както и възможност за проследяване на направените до момента плащания.

Достъпът до приложението се активира след подаване на Заявление за достъп до онлайн приложение на NN Животозастраховане. Документът може да се подаде в офис на компанията или по имейл подписан с личен електронен подпис.


80 ученици от 13 града участваха в иновационен лагер и решаваха казус свързан с осигурителната система

НН ученици
В групи по шест, учениците генерираха идеи за създаване на осигурителен или застрахователен продукт, насочен към работещите студенти, фрилансърите и хората, упражняващи свободни професии. Екип от бизнес доброволци от NN България подкрепи учениците в търсенето на съвременни решения.


Индивидуална Гражданска отговорност от 2018 година

Гражданска отговорност 2018
България е на първо място в Европейския съюз по брой загинали при катастрофи. През 2017 година са станали над 5500 тежки катастрофи, с над 500 жертви и почти 7 000 ранени.

До тежките инциденти най-често се е стигнало заради бясно шофиране, неправилни маневри, отнемане на предимство и каране в насрещното, употреба на алкохол и наркотични вещества.


Новини относно винетните стикери

Винетка
Тази информация е важна за всеки активен шофьор. Защото не можем да напускаме населеното място, в което живеем, без да сме си закупили винетен стикер. А на 31 януари тази година, изтича валидността на всички винетки, закупени през 2017 г. За това ни напомнят от АПИ.

От началото на 2017 година до края на ноември, са били продадени общо 6 985 024 броя винетки. В сравнение с 2016 г., броят на продадените винетни стикери, е с над половин милион повече.


Pages