Финансов план за 2021г. Как да организираме правилно бюджета си?

Финансов план за 2021г. Как да организираме правилно бюджета си?
Изминалата година определено не мина по начина, по който очаквахме в началото ѝ. На много от нас плановете за харчене и спестяване се отклониха и нещата се обърнаха с главата надолу. Това обаче не е причина да не продължим напред с планирането, напротив - добре е още по-стриктно и в детайли да се насочим към организирането на бюджета за 2021г.

Помислете върху целите си, напишете ги на един лист или на компютъра си, за да може във всеки един момент да ги наблюдавате и приоритизирате.


Как да се погрижите за бизнес финансите си по време на криза

Как да се погрижите за бизнес финансите си по време на криза
За всеки собственик на бизнес, кризата е едно от най-ужасяващите неща. Независимо дали имате малък бизнес с до 5 служители или управлявате голяма компания, периодът на криза може да разклати сериозно бизнесът ви.

Как да се справите? Какво да направите, за да не се наложи да закриете бизнеса си и да освобождавате служители?

Отговорът на тези въпроси се крие във финансите. Добре управляваният финансов поток е ключът към стабилност в бизнеса, особено по време на криза. А за да го поддържате такъв, сме отсели няколко съвета, които ще ви помогнат.

Какъв бизнес може да започнем през 2021г.?

Какъв бизнес може да започнем през 2021г.?
Има някои условия, които се предполага, че всеки е добре да знае, преди да стартира ново начинание. Трябва да сте сигурни, че нещата могат винаги да се объркат и никога да не се предавате, когато (ако) това се случи. Успешният човек е този, който се адаптира най-добре в постоянно променящата се среда. Стартирането на какъвто и да е бизнес предполага детайлно проучване на пазара в областта, в която ще се развивате и изготвянето на бизнес план.


С брокер или без. Eто какво е разумно да изберете за своя нов дом!

с брокер или без брокер
Да притежават собствен дом е мечта на мнозина. А когато вече сте готови да изпълните тази мечта, голямото търсене започва. Като начало е добре да решите дали искате жилище, което в момента се строи, или такова, което е вече построено. Въпросът с финансирането също трябва да бъде решен: разполагате със сумата, или ще кандидатствате за кредит? След това започвате да гледате обявите в интернет. Ако решите да отидете на 1-2 огледа, ще разберете, че нещата не винаги са такива, каквито ги представят снимките.


Кой е най-евтиният и бърз начин да изпращате пари към България и в чужбина? – Проучване на Izbiram.bg

Кой е най-евтиният и бърз начин да изпращате пари към България и в чужбина? – Проучване на Izbiram.bg
Днес, голяма част от хората имат роднини в чужбина. Така често се налага да изпращате или получавате пари в чужбина. Това може да стане бързо и лесно с банков превод или като се доверите на някоя от компаниите, предлагащи парични преводи.

Но как да изберете най-евтиния метод?


Scorify ми помогна да осъзная необходимостта от кредитна оценка, която получих сигурно и в много кратък срок!

Scorify ми помогна да осъзная  необходимостта от кредитна оценка, която получих сигурно и в много кратък срок!
Живеем във време, в което ползването на кредитни услуги е неразделна част от ежедневието ни. Планираме смело бъдещето си и не се ограничаваме да мечтаем, защото знаем че, можем да разчитаме на помощ от финансова институция – за образованието си, за пътуванията си, за покупка на собствения си дом, за стартиране на бизнес. Ако по пътя си имаме нужда от допълнителна помощ можем бързо да усвоим средства или да си набавим необходимата вещ на изплащане. Искаме да живеем тук и сега и не планираме дългосрочно !


Намери НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ОФЕРТИ във финансовия сектор сигурно и удобно ОНЛАЙН!

Намери НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ОФЕРТИ във финансовия сектор сигурно и удобно ОНЛАЙН!
Уважаеми клиенти на този етап, по инструкции на Министерството на здравеопазването, относно наложените мерки срещу „коронавируса“ всички офиси във финансовия сектор (застрахователи, банки, небанкови институции и т.н) остават ОТВОРЕНИ.


Какво влияние оказва "Коронавирусът" върху парите ни?

Коронавирусът може не само да повлияе на вашето здраве, но и на портфейла ви.

Ето какво трябва да знаете - и какво да направите по въпроса за да не повлияе върху парите ви.

1. Оценете доходите си

Сигурно си задавате въпроса „Как Коронавирусът може да повлияе на доходите ви?“

Какво да правим с парите си?

Какво да правим с парите си
Понякога управлението на финансите Ви може да изглежда изключително сложно. За да управлявате добре парите си, трябва да се научите как да опростите процеса, така че да поддържате финансовото си положение стабилно.

Шест съвета за по-ефикасно управление на финансите Ви


Хибридите – кои са най-изгодните и заслужава ли си да преминете на хибридно задвижване

Хибридите – кои са най-изгодните и заслужава ли си да преминете на хибридно задвижване
Хибридните автомобили навлизат все повече в живота ни. Виждаме ги навсякъде, защото някои от най-известните и обичани марки автомобили започнаха да ги произвеждат и предлагат на своите клиенти.

Но какво знаете за хибридите?
Защо са за предпочитане пред стандартните автомобили?
С какво ще подобрят ежедневието Ви, или финансовото Ви състояние?Pages