Със спестявания или на кредит ще прекараме лятна си почивка?

спестявания или на кредит
Лятото вече е тук и всеки от нас вече започва да планира къде точно ще прекара лятната си почивка. Без значение дали искате да се препичате на някой плаж, да се наслаждавате на планинската природа, или пък ви се пътува в чужбина, за да опознаете нови и интересни места, планирането на почивката винаги е свързано с допълнителни разходи. И тук възниква въпросът:

От къде ще дойдат те?


NN България и JA България наградиха трите най-добри концепции за социален бизнес в националното състезание „Социални иновации“ 2018

NN България и JA България
JA България и NN България наградиха победителите в осмото издание на националното състезание „Социални иновации” (Social Innovation Relay). Победители тази година са идеите на три ученически екипа: онлайн приложение, което ни помага да използваме по-разумно социалните мрежи и да балансираме времето прекарано в онлайн и офлайн активности; концепция за осигуряване на достъп до медикаменти в отдалечени райони на страната; инициатива за рециклиране на дрехи.


Теглили ли сте бърз кредит? Знаете ли защо изобщо бързите кредити се наричат така?

 най-бързите кредити
Мисията на Izbiram.bg е подпомагането на потребителите на финансови услуги, с основна цел бързото и лесно сравнение, анализиране и избор на най-подходящата за тях финансова услуга, сред предлаганите от институциите в България. Izbiram.bg постоянно разглежда различните продукти на финансовите компании, като набляга на следните техни характеристики – цена, условия, удобство, бързина и качество на обслужването.


Коефициентът Платежоспособност II на NN Group нараства до 213%

Коефициентът Платежоспособност II нараства до 213%, а интеграцията на NN и Делта Лойд се развива по план
NN Group обяви финансовите си резултати за първото тримесечие на 2018 година:
  • Оперативният резултат от текущия бизнес намалява до 313 млн. евро от 406 млн. евро през първото тримесечие на 2017 г., главно поради въздействия на бурята в Холандия в размер на 89 млн. евро.
  • Нетният резултат от 399 млн. евро е по-нисък с 8,4% поради по-ниския оперативен резултат и по-високите извънредни разходи частично компенсирани от по-високи не-оперативни приходи.

Credissimo подари нови спортни площадки на жителите на София

Credissimo подари нови спортни площадки на жителите на София
Credissimo осигури нови спортни площадки в три столични района, като част от кампанията „Credissimo и шампионите на България - Заедно сме първи!“, свързани с инициативите, определящи София като „Европейска столица на спорта“ за 2018 г. Жителите на р-н Триадица, р-н Младост и р-н Витоша имат възможността да използват спортните съоръжения, поставени на ключови локации в трите района.

Стартира новата дигитална кампания на NN България „Защо съм важен?“

NN България „Защо съм важен?“
От 4 май стартира новата дигитална кампания на NN България „Защо съм важен?“. Кампанията задава на хората един от най-трудните въпроси: „Защо съм важен?“ и е логично продължение на предишните кампании „За теб“/ „You Matter“, „Цикълът на живота“ (2016) и „Важният въпрос“ (2017).


Помощ: Банкоматът прибра картата ми! Ами сега?

Банкоматът прибра картата ми
Едно от най-хубавите неща на съвременното банкиране са кредитните и дебитните карти. С тях много лесно и бързо имате достъп до средства когато имате нужда от кеш, да платите на каса или онлайн. За разлика от други Европейски държави, където картите се използват главно за разплащане, при нас все още най-често картите служат за теглене на пари от банкомат. И докато тази операция изглежда максимално опростена, тя също крие риск:

Какво се случва, когато банкоматът прибере картата ви?


След победата си в Лондон състезателят на NN Running Team Елиуд Кипчоге продължава победоносно напред

NN Running Team
Шампионът от тазгодишното издание на Лондонския маратон и състезател Елиуд Кипчоге възнамерява да защитава олимпийската си титла в Токио през 2020 година.

„Целта ми е да продължа до Олимпийските игри в Токио през 2020 г., където ще защитавам титлата си в маратона”, каза кениецът.


Как родните банки таксуват валутните преводи за юридически лица? Прочетете това, ако сте собственик на бизнес.

валутните преводи за юридически лица

Имате собствен бизнес и ви се налага да правите към или получавате преводи от чужбина или в чуждестранна валута? Прочетете следващите редове, ако освен това държите да планирате финансите си по правилният начин.


NN Kids Run подарява ваучер за сладолед

NN Kids Run подарява ваучер за сладолед

Твоите приятели са и наши приятели

NN Kids Run ще подарява ваучери за сладолед. Специална награда-изненада ще бъде предоставяна на всяко дете, което доведе свой приятел, непосещавал досега детските бягания NN Kids Run. Вкусната награда е една от многото, които NN България предоставя на любителите на детските бягания.

Сладката изненада е за Savini Gelato, които се намират на ул. „Сан Стефано”, 9. Ваучерът за сладолед е на стойност 5 лева и е валиден до 31.12.2018 г.


Pages