ВНИМАНИЕ! Вижте как никога да не допуснете грешка при тегленето на жилищен кредит!

ВНИМАНИЕ! Вижте как никога да не допуснете грешка при тегленето на жилищен кредит!
Следващите редове са посветени на онези от вас, който имат нужда от жилище, но нямат достатъчно средства да го закупят и възнамеряват да ползват банково финансиране. В това няма нищо обезпокоително, когато имате правилния съветник насреща или така наречения кредитен консултант.


Странни факти за парите

Странни факти за парите
Парите карат света да се върти. Безспорно, нали? Всички ние знаем, че това е истина и всички използваме пари ежедневно. Но какво всъщност знаем за валутите по света? Ето някои факти за тях, които най-вероятно никога не сте знаели:

За да бъде произведено едно пени, се харчат 2,4 цента.

Странно е, но наистина струва повече от две стотинки да отсечеш една стотинка – точно толкова, колкото ще Ви върнат, ако си купите бонбони за $1,99. Навярно дори няма да си приберете рестото.


Как да си осигурим мечтаната почивка

Вече е лято и сме сигурни, че не искате да прекарате и миг затворени вкъщи или в офиса предвид ограниченията, на които бяхме подложени месеци наред заради Covid . Време е за почивка и сигурно мечтаете за перфектното приключение. Може би сте чували за правилото на шестте П-та : „Перфектната Предварителна Подготовка Предотвратява Провала на Представлението.“


Всичко, което трябва да знаете за застраховката при пътуване в чужбина + как да откриете най-изгодната застраховка!

В Izbiram.bg искаме да предоставяме на своите клиенти актуална и полезна информация, съобразена с текущите нужди на нашите читатели. В момент на криза, свързана най-вече с пътуванията, създадохме този материал, който да Ви запознае отблизо със застраховките при пътуване в чужбина: какво представляват, кога е добре да се направят и как да откриете най-изгодната застраховка. Така, когато настъпи моментът да пътувате, ще сте спокойни, че знаете как да защитите себе си, близките си и вещите си по време на път.

Какви застраховки е добре да имам преди да тръгна на път с деца, дори по време на пандемия? - Част 1

Пътуванията винаги са били част от живота ни, те могат да бъдат завладяващи, когато са споделени със семейството или приятели. Въпреки че все по-лесно е да пътувате, колкото по-често го правите, ще се сблъсквате с някои предизвикателства всеки път, когато пътувате с деца.

По време на пандемия много от пътуващите променят плановете си, анулират пътувания или просто се втурват в нови екстремни изживявания, уморени от дългия престой у дома.


Мога ли да кандидатствам за кредит, ако имам просрочия по друг заем или запори на лични сметки в банката? Вижте Често задаваните въпроси относно документите за отпускане на безлихвени кредити за физически лица до 4500 лева

Често задавани въпроси относно документите за отпускане на безлихвени кредити до 4500 лева
Дори граждани, които имат просрочия по друг заем или запори на лични сметки в банка, могат да кандидатстват за безлихвените кредити, отпускани от Българската банка за развитие. ББР публикува днес отговори на най-често задаваните въпроси относно безлихвените кредити, които дават подробни разяснения. В случай, че гражданите имат наложен запор за лични задължения, трябва да декларират пред банката, че са запознати и съгласни със средства от кредита да бъдат погасени техни лични задължения по наложения запор.


Какво е TikTok и защо децата ми са луди по него?

Какво е TikTok и защо децата ми са луди по него?
Ако сте забелязали, на всеки няколко години ново приложение предефинира начина, по който използваме социалните мрежи. 2020 г. изглежда като годината, в която TikTok превзема всичко.

Децата го обичат. Всички други казват, че е загуба на време. Но истината е, че популярността на социалната мрежа не може да се пренебрегне.


Pages