Ползите и рисковете от притежаването на кредитна карта

Ползите и рисковете от притежаването на кредитна карта
Често задаван въпрос при ползвателите на кредитна карта е дали вземат правилното решение, когато започнат да я използват. Кредитните карти могат да предложат някои предимства в зависимост от начина, по който ги използвате, но като всеки кредит, те също представляват риск, ако не можете да върнете дължимото.


Как да изберете добър счетоводител за своя бизнес? Ето няколко съвета, които ще Ви помогнат!

Как да изберете добър счетоводител за своя бизнес?
Като собственик на бизнес знаете, че Ви се налага да се справяте ежедневно с много задачи. Трябва да решавате проблеми от всякакво естество и да взимате решения, които ще Ви помогнат да отведете бизнеса си на следващото ниво.


Финансов план за 2021г. Как да организираме правилно бюджета си?

Финансов план за 2021г. Как да организираме правилно бюджета си?
Изминалата година определено не мина по начина, по който очаквахме в началото ѝ. На много от нас плановете за харчене и спестяване се отклониха и нещата се обърнаха с главата надолу. Това обаче не е причина да не продължим напред с планирането, напротив - добре е още по-стриктно и в детайли да се насочим към организирането на бюджета за 2021г.

Помислете върху целите си, напишете ги на един лист или на компютъра си, за да може във всеки един момент да ги наблюдавате и приоритизирате.


Как да се погрижите за бизнес финансите си по време на криза

Как да се погрижите за бизнес финансите си по време на криза
За всеки собственик на бизнес, кризата е едно от най-ужасяващите неща. Независимо дали имате малък бизнес с до 5 служители или управлявате голяма компания, периодът на криза може да разклати сериозно бизнесът ви.

Как да се справите? Какво да направите, за да не се наложи да закриете бизнеса си и да освобождавате служители?

Отговорът на тези въпроси се крие във финансите. Добре управляваният финансов поток е ключът към стабилност в бизнеса, особено по време на криза. А за да го поддържате такъв, сме отсели няколко съвета, които ще ви помогнат.

Какъв бизнес може да започнем през 2021г.?

Какъв бизнес може да започнем през 2021г.?
Има някои условия, които се предполага, че всеки е добре да знае, преди да стартира ново начинание. Трябва да сте сигурни, че нещата могат винаги да се объркат и никога да не се предавате, когато (ако) това се случи. Успешният човек е този, който се адаптира най-добре в постоянно променящата се среда. Стартирането на какъвто и да е бизнес предполага детайлно проучване на пазара в областта, в която ще се развивате и изготвянето на бизнес план.


Искате да получите безвъзмездна помощ от държавата? Ние можем да помогнем, БЕЗПЛАТНО!

Искате да получите безвъзмездна помощ от държавата? Ние можем да помогнем, БЕЗПЛАТНО!
Можем да обявим 2020 за година на криза. През тази година наблюдавахме не само как здравето на хората е застрашено. Здравето на фирмите също беше под въпрос. На голяма част се наложи да съкратят персонала и разходите си, а други трябваше да прекратят дейността си.

Ако сте собственик на бизнес, то напрежението ви е познато. От една страна, притеснението за семейството, близките и собственото ви здраве. От друга, притеснението за бизнеса и планирането на работата, така че всички да са доволни.


С брокер или без. Eто какво е разумно да изберете за своя нов дом!

с брокер или без брокер
Да притежават собствен дом е мечта на мнозина. А когато вече сте готови да изпълните тази мечта, голямото търсене започва. Като начало е добре да решите дали искате жилище, което в момента се строи, или такова, което е вече построено. Въпросът с финансирането също трябва да бъде решен: разполагате със сумата, или ще кандидатствате за кредит? След това започвате да гледате обявите в интернет. Ако решите да отидете на 1-2 огледа, ще разберете, че нещата не винаги са такива, каквито ги представят снимките.


Удължава се срока за кандидатстване за Държавния безлихвен кредит и променя отново размера от 4500 лв на 6900 лв! Научете повече тук!

Удължава се срока за кандидатстване за Държавния безлихвен кредит и променя отново размера от 4500 лв на 6900 лв! Научете повече тук!
Правителството удължава програма на възможния безлихвен кредит за хората, останали без работа и доходи заради COVID-19 и вдигна размера от 4500 лв. , според плана досега, на 6900 лв.. Тази промяна произтича пряко от продължаващата пандемична ситуация в страната.

Удължава се срокът за кандидатстване за кредит по Програмата - до 30.06.2021 г. , или до изчерпване на гаранционните лимити на банките партньори по Програмата.


Удължава се срока, в който може да се кандидатства за разсрочване на заемите към банки и дъщерните им дружества! Научете повече тук!

Удължава се срока, в който може да се кандидатства за разсрочване на заемите към банки и дъщерните им дружества!
Бългapcĸaтa нapoднa бaнĸa (БHБ) yтвъpди пpeдлoжeнoтo oт Acoциaциятa нa бaнĸитe в Бългapия (АББ) yдължaвaнe нa cpoĸa нa Mopaтopиyмa пo плaщaниятa (отсрочване) нa зaдължeниятa пo ĸpeдити нa гpaждaни и фиpми дo 31 мapт 2021 г.


Имаш нужда от пари по празниците? Възползвайте се от промоционалните оферти за кредити!

Коледните базари, коледният дух и коледните промоции вече са навсякъде около нас - офлайн и онлайн. А и всеки от нас иска да изненада с най-оригиналните и най-красивите подаръци своите близки и приятели.

С наближаването на Новогодишните празници и еуфорията около тях може да се получи ефекта на силното желание човек малко да се ‘отпусне’ в края на годината.

Това е причината да се изтеглят бързо пари, които да се мислят и връщат след празниците. Разбира се това може да има смисъл, ако процеса на връщане е реален и добре организиран.


Pages