Потребителски кредит точно за теб!

Потребителски кредит точно за теб!
Във време на пандемия дигитализацията на услугите, от които искаме да се възползваме, ни дава освен сигурност и спокойствие, така и повече време, което да използваме рационално в други насоки от ежедневието. В едно такова несигурно преходно време някои губят бизнеса си, други работата си и стигаме до момент в който сме изправени пред алтернативите за кредит. Но не желаем какъвто и да е кредит, а потребителски – такъв заем, който е алтернатива на банковия - със сходен лихвен процент и условия. Е хубаво звучи, но има ли в България подобен кредит?

Кредит за Черен Петък? Възползвай се от промоционалните оферти за кредит сега и не пропускай офертите на Черен Петък 2020!

Кредит за Черен Петък? Възползвай се от промоционалните оферти за кредит сега и не пропускай офертите на Черен Петък 2020!
Готови ли си за големите намаления и подаръци? Големите намаления и подаръци на така популярния Черен Петък наближават! И точно сега може да е най-добрия момент да се подготвите за големия ден.


Кой е най-бързият кредит в България и коя кредитна Компания се грижи най-много за своите клиенти: проучване на Izbiram.bg за 2020г.

Кой е най - бързият кредит в България и коя кредитна Компания се грижи най-много за своите клиенти:  проучване на Izbiram.bg за 2020г.
Мисията на Izbiram.bg винаги е била да образова читателите си и заедно да подобрим финансовата култура в България. Така създаваме общество от финансово грамотни хора, които разполагат със средствата, от които имат нужда, за да живеят спокоен и пълноценен живот.

2020 определено е една непредвидима година за всички ни, особено от финансова гледна точка. Нуждата от допълнителни средства може да се появи по всяко време, а в днешно време не е удобно да разчиташ на роднини и приятели, особено за по-големи суми.


Scorify ми помогна да осъзная необходимостта от кредитна оценка, която получих сигурно и в много кратък срок!

Scorify ми помогна да осъзная  необходимостта от кредитна оценка, която получих сигурно и в много кратък срок!
Живеем във време, в което ползването на кредитни услуги е неразделна част от ежедневието ни. Планираме смело бъдещето си и не се ограничаваме да мечтаем, защото знаем че, можем да разчитаме на помощ от финансова институция – за образованието си, за пътуванията си, за покупка на собствения си дом, за стартиране на бизнес. Ако по пътя си имаме нужда от допълнителна помощ можем бързо да усвоим средства или да си набавим необходимата вещ на изплащане. Искаме да живеем тук и сега и не планираме дългосрочно !


Онлайн банкирането - добра алтернатива за контрол над парите си!

Онлайн банкирането - добрата алтернатива за контрол над парите си!
В днешно време повечето банки вече предлагат онлайн банкиране, чрез което можете удобно да плащате сметките си, да прехвърляте пари, както и да получите достъп до записи на транзакциите по текущата си сметка. И всичко това се случва през компютъра или мобилния Ви телефон!


Заслужава ли си да си направите застраховка за пътуване?

Заслужава ли си да си направите застраховка за пътуване?
Прибрали сте самолетните билети, имате резервация за хотел, пътеводител, четка за зъби, плажно масло… всичко е готово за път! О, не, почакайте. Не забравяте ли нещо? Ами застраховката за пътуване?


Отново е време за училищни вълнения и трепети

Отново на училище
Вече сме в разгара на септември - месецът на зарзаватите и незабравимият и тъй нетърпеливо чакан, първи училищен звънец за малчуганите. Приключват дългите и безгрижни летни игри, веселият глъч и шумните препирни под шарените сенки на кестените и отново идва началото на дългата поредица от уроци, домашни упражнения, контролни и тестове.


Десет съвета за безопасно онлайн банкиране

Десет съвета за безопасно онлайн банкиране
Сега, през XXI век, банковото дело е изключително лесно. Всъщност, никога досега не е било по-елементарно. Помните ли годините, в които човек трябваше да си си свали пижамата и да отиде до местната банка в почивния си ден само за да депозира един чек? Да, звучи така, сякаш е било преди сто години – толкова сме отвикнали от тези практики. Сега вече можем да извършим почти всяка една транзакция, докато сме в движение през мобилния си телефон, или пък у дома пред екрана на компютъра си.


ВНИМАНИЕ! Вижте как никога да не допуснете грешка при тегленето на жилищен кредит!

ВНИМАНИЕ! Вижте как никога да не допуснете грешка при тегленето на жилищен кредит!
Следващите редове са посветени на онези от вас, който имат нужда от жилище, но нямат достатъчно средства да го закупят и възнамеряват да ползват банково финансиране. В това няма нищо обезпокоително, когато имате правилния съветник насреща или така наречения кредитен консултант.


Как да си осигурим мечтаната почивка

Вече е лято и сме сигурни, че не искате да прекарате и миг затворени вкъщи или в офиса предвид ограниченията, на които бяхме подложени месеци наред заради Covid . Време е за почивка и сигурно мечтаете за перфектното приключение. Може би сте чували за правилото на шестте П-та : „Перфектната Предварителна Подготовка Предотвратява Провала на Представлението.“


Pages