Оцени своята любима банка и застраховател в България!

Оцени своята любима банка и застраховател в България!
Имате любима кредитна компания, банка или застрахователна компания, и искате да помогнете на повече хора да се възползват от качествени финансови услуги? Или пък не сте били доволни от обслужването, което сте получили и не искате и друг да пострада?

Вече можете да помогнете на българите да получават само най-добрите услуги, а на родните финансови институции да подобрят максимално обслужването си, като им дадете своята оценка в най-новата функционалност на сайта ни.

В нея ще можете с лекота:

  Как и къде мога да проверя в кой пенсионен фонд се осигурявам?

  Как и къде мога да проверя в кой пенсионен фонд се осигурявам?
  „Работи здраво, за да осигуриш старините си!“, чували сте това много пъти, нали? Всеки от нас работи, за да може когато достигне до определена възраст да живее спокойно и сигурно, благодарение на пенсията, която взима.

  Но до колко запознати сте с начините, по които се определя полагащата ви се пенсия? Знаете ли кои са различните видове пенсионно осигуряване. Знаете ли към кой пенсионен фонд се осигурявате?


  Започна изпращането на годишните извлечения на NN България за 2017 г.

  изпращането на извлеченията
  Важна новина за клиентите на NN България - Пенсионно осигуряване!

  Бихме искаме да ви информираме, че започна изпращането на годишните извлечения от партидите на осигурените в пенсионните фондове на NN лица. Извлеченията ще стигнат до вас на хартия или по имейл - според предпочитанията ви.


  Великденски добавки за пенсионерите ще има

  Великденски добавки за пенсионерите
  Великденски добавки ще получат най-бедните пенсионери у нас, чиято пенсия е до прага на бедност от 321 лв. С 40 лева повече ще получат 1 227 000 пенсионери, или 56% от пенсионерите в България.

  НОИ има готовност, след като Министерският съвет вземе решението да го изпълни и с пенсиите за април, изплащането на които ще започне на 4 април, да изплатят и тези еднократни допълнителни суми.

  За целта са отпуснати допълнително 50 млн. лв. от бюджета.


  80 ученици от 13 града участваха в иновационен лагер и решаваха казус свързан с осигурителната система

  НН ученици
  В групи по шест, учениците генерираха идеи за създаване на осигурителен или застрахователен продукт, насочен към работещите студенти, фрилансърите и хората, упражняващи свободни професии. Екип от бизнес доброволци от NN България подкрепи учениците в търсенето на съвременни решения.


  Пенсионното осигуряване днес

   Пенсионно осигуряване
  От всеки 100 лева, които изкарваме под формата на заплата, 5 лева задължително отиват по партидата ни в частен пенсионен фонд. Това означава, че за повечето от нас, осигурителната вноска е един от най-големите ни единични месечни разходи. Но може би, защото се удържат автоматично, не ги виждаме по сметките. Затова и интересът към това как се управляват тези суми и какво може да се получи срещу тях, не е особено голям. Информацията за това е налична и лесно достъпна, но невинаги е лесна за разбиране...


  Pages