Брокер Инс

0 / 5. Оценили: 0

Оцени първи

Брокер Инс“ ООД е лицензиран застрахователен брокер с петнадесетгодишна история и лидерски позиции в страната. Компанията е член на „Финансиа Груп“, финансовото подразделение на „Алфа Финанс Холдинг“. Дружеството фокусира дейността си върху постоянна оптимизация на процесите, свързани най-вече с обслужването на клиентите, с индивидуалния подход и професионално обслужване.

Брокер Инс ООД с две отличия на Българските награди за Уеб.

Екипът на Брокер Инс осигурява комфорт за всеки клиент поверил му грижата за най-скъпите неща в живота си. Подробното и точно консултиране е основата на успешната политика за работата ни с клиенти. Вярваме, че това ни прави по-гъвкави, по-надеждни и отваря широки възможности при изработването на индивидуални решения за всеки клиент, без значение неговата националност, дейност и характеристики.

Целта ни е да бъдем максимално близо до клиента и активно да добавяме стойност в целия процес на застраховането както на индивидуални клиенти, така и на големи корпорации. Имаме необходимия капацитет и възможности да осигурим пълната гама обслужване – от индивидуален застрахователен продукт до цялостно поемане на застрахователната дейност от големи компании.

Контакти:
Адрес:1000 София, ул. Кърнинградска 3
уебсайт:http://www.brokerins.bg
e-mail:office@brokerins.bg
телефони:+359/ 2/422 42 44, +359/ 2/986 79 11