Вива Кредит (www.vivacredit.bg) е небанкова финансова институция, регистрирана през 2012 година.

Фирмата предлага широк диапазон на сумите – от 100 до 200 000 лв.; Бързо одобрение до минути; Само срещу лична карта; Индивидуални предложения; Атрактивни регулярни промоции; Разнообразен продуктов асортимент.

Продуктите на дружеството са изцяло съобразени с нуждите на всички, които ценят времето си, имат неотложна и спешна нужда от пари и нямат възможност да чакат до следваща заплата.
  • ВИВАКРЕДИТ СЕГА - кредит до заплата;
  • ВИВАКРЕДИТ ПЛАН - кредит на вноски;
  • ВИВАКРЕДИТ ОПТИМА - кредит срещу обезщетение;
  • *За суми до 1500 лв.
Разгледайте различни варианти на кредита.

С Вива Кредит може да кандидатствате за заем по най-удобния за вас начин – изцяло онлайн (за суми до 1 500 лв.), по телефон – 0700 45 245 или на място в офис. Усвояването на отпуснатата сума се извършва в офис на фирмата, в офис на партньор на Вива Кредит, по банков път или на каса на Изи Пей в зависимост от избрания от потребителя начин за кандидатстване. Погасяването на вноските се извършва по всеки от изброените по-горе начини, като отново зависи от начина на кандидатстване, който потребителят е избрал.

Списък с адресите и телефоните на офисите на Вива Кредит може да намерите тук.

Клиентите на Вива Кредит трябва да имат 21 навършени години и валидна лична карта.

Сравнете условията на всички бързи кредити.

Допълнително условие на фирмата е до три дни след отпускане на кредита клиентът да осигури един поръчител или да предостави банкова гаранция. В случай, че не може да изпълни условието, фирмата начислява неустойка, която се разпределя на равни части по вноските и е включена в нашия Кредитен калкулатор.

Вива Кредит дава възможност на клиентите си да погасят предсрочно кредита или при затруднение да предоговорят условията му. Общите условия по кредита се предоставят при подписване на договора. В случай, че клиентът не е съгласен с тях, той може да се откаже от договора за кредит в законовите срокове.

Като няма пари, има Вива Кредит. Ние от Izbiram.bg Ви препоръчваме кредитите от Вива Кредит.

С Вива Кредит може да кандидатствате за заем по най-удобния за вас начин – изцяло онлайн (за суми до 1 500 лв.), по телефон или на място в офис. Усвояването на отпуснатата сума се извършва: в офис на фирмата, в офис на партньор на Вива Кредит, по банков път, на каса на Изи Пей.

С Вива Кредит е по-лесно. Кандидатстваш за кредит и усвояваш парите по желания от теб начин.

Прочетете интересни новини и полезни съвети.

? Задайте ни въпрос