"Делтасток Застрахователен Брокер" ООД

0 / 5. Оценили: 0

Оцени първи

“Делтасток Застрахователен Брокер” ООД е вписан в регистъра на застрахователните брокери по чл.30, ал.1, т.12 от ЗКФН с Решение №1070-ЗБ на Комисията за финансов надзор. Дружеството е част от портфолиото на DeltaStock – компания с над 20-годишен стаж в сферата на финансовите пазари.

Екипът от професионалисти, притежаващи повече от 30 години опит в застрахователната сфера ще ви предостави актуална и обективна информация за застрахователните продукти. Ние ще изготвим прецизен и съобразен с вашите изисквания и сфера на дейност анализ на предлаганите на пазара продукти, за да ви препоръчаме възможно най-подходящото решение за вас.

Защо да изберете нас?

  • Вие ще получите индивидуално обслужване с цел вашата застраховка напълно да отговаря на нуждите и целите на вашата организация.
  • Вие ще получите надеждна застрахователна защита, като същевременно ние ще се погрижим за оптимално съотношение между качество и цена.
  • Ние ще ви предоставим актуална и обективна информация, на базата на професионална оценка на рисковете, свързани с вашата дейност.
  • Ние сме партньори на всички водещи застрахователи на българския пазар и сме в състояние да осигурим най-подходящите за вас условия и договорености.
  • Ние ще ви спестим време и усилия и в случаите на настъпване на застрахователни събития по сключените договори, като ви предоставим надеждно обслужване в рамките на 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Адрес на брокера: офис сграда „Мегапарк“ ,тяло „Е“, етаж 6, бул. „Цариградско шосе“, 115Г, гр. София 1784 Телефон: 0886 99 31 99
(02) 811-50-77
(02) 811-50-88
(02) 40-11-498
Website: https://deltastockins.bg