Продължете към съдържанието

Дружество.com

2.7 / 5. Оценили: 3

Оцени първи

„Дружество.com“ е създаден преди повече от 5 години и е съставен от професионалисти с дългогодишен юридически опит, като за този период от време имат стотици доволни клиенти (физически и юридически лица) от Република България, Германия, Англия, Италия и Русия.

Принципите на „Дружество.com“ са изградени на основата на доверие, лоялност, добросъвестност и индивидуално отношение спрямо всеки клиент и неговите специфични изисквания.

Предоставят пълна правна консултация и съдействие във връзка с регистрация на всички видове търговски дружества и търговци, включително и юридически лица с нестопанска цел, първоначалното им вписване в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ, преобразуване, вписване на промени в обстоятелствата, както и прекратяване и заличаване чрез ликвидация. Предлагат още услуги, свързани с регистрация на марка, изготвяне на договори и споразумения, нотариални актове, събиране на вземания, проверка на недвижими имоти и съдействие при сделки, абонаментно фирмено обслужване и т.н.

Мотото на „Дружество.com“, както казват древните римляни, е „Non habet eventus sordida praeda bonos/Нечестно придобитото се губи“. Може да се доверете на опита им, за да придадете юридическа форма на Вашия предприемачески дух.