Евролайф България

0 / 5. Оценили: 0

Оцени първи

ЕВРОЛАЙФ България е водещата брокерска компания в България в областта на подсигуряване на семейството, спестяване и грижа за старините. Фирмата има много успешна история..

ЕВРОЛАЙФ България е дъщерна компания на Евролайф Груп, чиято основна дейност е свързана с извършването на финансови услуги в Централна и Източна Европа с повече от 890 000 клиенти за последните 15 години. Компанията предлага както на частни, така и на бизнес-клиенти многобройни услуги за подобряване на финансовото им положение. Управлението на Евролайф Груп се осъществява от Евролайф Мениджмънт, чието седалище е гр. Грац, Австрия..

ЕВРОЛАЙФ България има общо 3 офиса в България, централният офис е в столицата София, а нашите клиенти и консултанти имат на разположение още два офиса на Черно море – в гр. Варна и гр. Бургас..

Клиентите и консултантите ни имат възможността да получат информация и да провеждат консултационни разговори на място в офисите, където имат на разположение зала за презентации, оборудвана с модерна техника.

Контакти:
Адрес:Ул. „Проф. Джовани Горини” 10/ет.1 1505 София
Телефон.: +359 (2) 942 00 30, +359 (2) 942 00 44
E-mail: office@eurolife.bg