Евро Брокер

0 / 5. Оценили: 0

Оцени първи

Евро Брокер Ви предлага не само сключване на застрахователни договори, а и анализ на рисковете, оптимизация на разходите, консултации и обслужване при ликвидация.

Евро Брокер Ви спестява тревоги, време и средства. Независимо дали става дума за Вашите Живот, Дом, Бизнес или Автомобил.

Екипът от специалисти на Евро Брокер работи усърдно и държи на „Думата“. Предлагаме нашите услуги на принципа „От уста на уста“, и по-голямата част от бизнеса ни се основава на препоръките.

Стараем се да обслужваме Вас – Нашите клиенти по безупречен начин, чрез широката си мрежа от контакти. Ние сме на Ваше разположение при нужда от застрахователни услуги и консултации като поверителността е гарантирана.

Евро Брокер ще Ви предоставя съвети и помощ за да сте сигурни, че сте надеждно защитени. Евро Брокер предлага застрахователни програми за бизнес-клиенти, както и лични, за клиенти със значителни собствени активи и интереси. В допълнение предлагаме и разнообразни традиционни продукти като: Твоят Дом, Твоят Живот, Твоят Aвтомобил и Твоят Бизнес.

Контакти:
Адрес: София, кв. Изток, ул. Николай Хайтов № 2, вх. Д (5), ет.1 офиси 8 и 9
Телефон: +359 2 963 0 444; +359 2 816 4 353
Email: office@evrobroker.com
Уеб-сайт: http://www.evrobroker.com