Продължете към съдържанието

Credito

2.5 / 5. Оценили: 2

Оцени първи

Credito е българска небанкова финансова институция, която предлага на своите клиенти, заеми от 100 до 3000лв. за срок от 15 дни до 23 месеца. Компанията отпуска кредити изцяло онлайн.

Работното време на Кредито е от 9:00 до 18:00ч.

Компанията не обслужва клиенти чрез офисна мрежа и няма офиси с удължено работно време.

Адресът на Кредито е гр. София 1404, бул.Гоце Делчев 100, Бизнес сграда Азимут, ет.5.

Продуктовата гама на Credito е изцяло съобразена с нуждите на потребителите, а аз да получите заем е необходимо само да сте навършили 18 години и да притежавате валидна лична карта.

Кандидатствайте за кредит тук!

Разгледайте най-изгодните кредити ТУК!

Сравнете условията на всички бързи кредити.

Прочетете интересни новини и полезни съвети.

Продуктът „Супер Експрес“ дава възможност на клиентите да изберат продукт със сума от 100 до 800лв. за срок от 15 или 30 дни. Услугата „Бързо разглеждане”, начислява допълнителна такса към кредита, която е видима на калкулатора, но гарантира отговор на искането в рамките на 15 минути от подаването му. Всеки кредит от продуктова гама „Супер Експрес“, дава възможност на клиента да отложи датата на връщане с 15 дни до 5 пъти за всеки кредит. Кредита се отпуска по банкова сметка или в брой на касите на EasyPay, а управлението му и актуална информация за състоянието му се извършва от личния профил на клиента в платформата на Credito.

Продуктът „Експрес“ е разработен специално за работещи хора, които получават заплатата си два пъти през месеца (аванс и заплата). Той дава възможност на клиента да избере сума от 200 до 1200лв. за срок от 45, 60 или 75 дни, като падежът на вноските е през 15 календарни дни, като по този начин, клиента може да раздели плащанията си на 3, 4 или 5 вноски. Услугата „Бързо разглеждане”, начислява допълнителна такса към кредита, която е видима на калкулатора, но гарантира отговор на искането в рамките на 15 минути от подаването му. Кредита се отпуска по банкова сметка или в брой на касите на EasyPay, а управлението му и актуална информация за състоянието му се извършва от личния профил на клиента в платформата на Credito.

Продуктът „Супер“ дава възможност на клиентите да изберат продукт със сума от 200 до 3000лв. за срок от 3 до 23 месеца. Вноските са равни, месечни, а одобрението на кредит от продуктова гама „Супер“, отнема само 20 минути от подаване на искането. Основното предназначение на продукта „Супер“ е клиентите да посрещнат по-високи непредвидени разходи, като погасяването на кредита да не наруши финансовото им спокойствие. Кредита се отпуска по банкова сметка или в брой на касите на EasyPay, а управлението му и актуална информация за състоянието му се извършва от личния профил на клиента в платформата на Credito.