Продължете към съдържанието

Макс Кредит

2 / 5. Оценили: 3

Оцени първи

Макс Кредит е небанкова финансова институция и е търговска марка на „БИ ЕНД ДЖИ КРЕДИТ“ ООД основано през 2012 година извършваща дейност по предоставяне на потребителски кредити на физически лица. За тези години успяха да изградят 26 офиса в страната и спечелиха хиляди клиенти.
Кандидатстването за кредит от Макс Кредит може да стане както онлайн, така и в офис или чрез кредитен консултант.

Офисите на Макс Кредит са с работно време: понеделник – петък: 09:00 – 19:00ч.

 

Кандидатствайте за кредит тук!

Макс Кредит предлага следните видове продукти:

  • Макс Онлайн (уникалният онлайн кредит) – от 100 до 500 лева. Може да се възползвате от гъвкава схема на изплащане – накуп или на 3 пъти. Заявката е изцяло онлайн и без поръчители.
  • Макс Релакс (За клиенти на безсрочен трудов договор) – от 400 до 3 000 лв. Максимален срок на погасяване до 11 месечни вноски.
  • Макс План (За всички клиенти) – от 200 до 3 000 лв. Кредитът се погасява на удобни двуседмични вноски.
  • Макс План + (За пенсионери по стаж и възраст) – от 150 до 2 000 лв. Този продукт е съобразен с финансовите възможности на клиенти, които са пенсионери по стаж и възраст. Максимален срок на погасяване до 12 месечни вноски.
  • Макс Баланс (Различният кредит до заплата) – от 200 до 500 лв. Може да се възползвате от гъвкава схема на изплащане – накуп или на 3 пъти. Може да получиш одобрение за този продукт, само ако живееш в град, в който има офис на Макс Кредит

Сравнете условията на всички бързи кредити.

За да кандидатстваш за кредит в Макс Кредит, е необходимо да си на възраст от 21 до 75 години. С Макс Кредит може да кандидатствате за заем по най-удобния за вас начин – изцяло онлайн, по телефон или на място в офис. Усвояването на отпуснатата сума се извършва: в представителен офис на Макс Кредит, по банков път, на каса на Изи Пей. Връщането става по същият начин чрез банков превод, на място в офис, чрез Epay или през касите на EasyPay.

Визията на компанията е ориентирана към постоянно подобряване на качеството на услуги, така че те да отговарят напълно на очакванията както на настоящите, така и на бъдещите клиенти.

Прочетете интересни новини и полезни съвети.