Продължете към съдържанието

НетКредит

3 / 5. Оценили: 4

Оцени първи

НетКредит е небанкова финансова институция извършваща дейност по предоставяне на потребителски кредити на физически лица. 

Кандидатстването за кредит се извършва изцяло онлайн.

Работното време на Нет Кредит е : понеделник – петък: 08:00–18:00 ч. събота: 10:00–17:00 ч.неделя: почивен ден. Нет Кредит не обслужва клиенти чрез офисна мрежа и няма офиси с удължено работно време.

Адресът на Нет Кредит е: гр. София 1756, ул. Лъчезар Станчев 3 (Литекс Тауър), ет. 10

Разгледайте най-изгодните кредити ТУК!

НетКредит предлага на своите клиенти два вида потребителски заеми:

  • Кредит до 500 лв. – „Кредит до заплата“ от 50 до 500 лв. Лихвеният период може да бъде от 5 до 30 дни. А сега при първи бърз кредит до 500 лв. е с 0% лихва, ако върнеш заема в рамките до падежната дата.
  • Кредит на вноски до 3 000 лв. – Кредит в размер от 300 до 3 000 лв. Със срок на погасяване до 24 месеца.

Клиентите на НетКредит трябва да са на възраст между 18 и 65 години и да са работещи. Избери вида на кредита, сумата и срока. Попълни личните си данни и въведи кода за потвърждение, който ще ти изпратят. Това е всичко! Без хартиени договори и посещение в офис. Ако заявката ти е одобрена, ще ти изпратят парите по кредита за минути. Можеш да ги изтеглиш от банковата си сметка, от банкомат или от каса на EasyPay. Връщането става по същият начин чрез банков превод или през касите на EasyPay.

Сравнете условията на всички бързи кредити.

НетКредит е член на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране. Преценете от какъв кредит имате нужда – кредит „до заплата“, при който се взема малка сума от порядъка на 50-500 лв. и се връща накуп в рамките на 30 дни ИЛИ кредит, който ще връщате разсрочено в продължение на няколко месеца. Съветваме Ви преди да кандидатствате за пари назаем да обмислите имате ли възможност да ги върнете в избрания от Вас срок.

Прочетете интересни новини и полезни съвети.