Уникредит- Застрахователен Брокер

0 / 5. Оценили: 0

Оцени първи

За първи път в България клиентите на УниКредит Лизинг ще могат да се защитят срещу обезценката на автомобилите си в случай на тотална щета или кражба, благодарение на специализирана застрахователна програма от УниКредит Застрахователен брокер. Благодарение на тази програма стойността на автомобила е допълнително защитена, и при кражба или тотална щета, клиентът получава обезщетение, което покрива реалните му загуби, а не само пазарната оценка на автомобила към момента на застраховането (както е при традиционното Каско).

„Решихме да предложим на клиентите на УниКредит Лизинг тази нова за българския пазар застраховка, за да им дадем възможност да се защитят напълно от загубите в случай на кражба или тотална загуба“, каза Калин Желев, управител на УниКредит Застрахователен Брокер.

„УниКредит Застрахователен брокер“ е един от водещите застрахователни брокери на българския пазар, като управлява застрахователни премии в размер на 20 млн. лв. Съгласно последните данни на КФН, брокерът е безспорен лидер при застраховките Каско на МПС с 6.6% пазарен дял. Компанията е специализирана и в пласирането на многобройни единични рискове и разработването на специализирани програми в областта на имущественото и автомобилно застраховане. Клиентите на УниКредит Застрахователен Брокер ползват и денонощно обслужване в случай на ПТП и Злополука.

Контакти:
София (Централа)1303 София,ул. Гюешево № 14, ет. 1
Тел.: 02/ 9765 100
Имейл: customer.care@unicreditleasing.bg