Юнайтед Брокер

0 / 5. Оценили: 0

Оцени първи

„ЮНАЙТЕД БРОКЕР” ООД е лицензиран застрахователен Брокер от Комисията за Финансов Надзор.

Неслучайно,Ключът към успеха на „ЮНАЙТЕД БРОКЕР” ООД се крие в няколко основни аспекта :-Професионализъм :

използване на високо квалифициран и специализиран, опитен във всички аспекти на застрахователната дейност състав;-Коректност, отговорност и лоялност към клиентите и деловите партньори на Брокера;-Бързина, гъвкавост и конкурентност при изготвяне на оферти за сключване на всички видове застраховки. Използвайки силните си позиции, извоювани на пазара, „ЮНАЙТЕД БРОКЕР” ООД има възможност да договаря със Застрахователните Компании и да предлага на клиентите си изключително изгодни и атрактивни тарифни числа с максимални отстъпки, съумявайки в същото време да им осигури високо ниво на застрахователна защита.-„Затваряне” на застрахователния цикъл :

Чрез разкритите си в по-големите градове ликвидационни центрове, „ЮНАЙТЕД БРОКЕР” ООД помага на клиентите си и в случаите на възникване на щети, оказвайки им компетентна помощ в цялостния процес на завеждане и ликвидиране на щетите, по всички видове застраховки.

По този начин клиентите се чувстват защитени и обгрижени през цялото време – от момента на сключване на застраховките си, до момента на възникване на застрахователно събитие и изплащане на застрахователното обезщетение.

-Огромно предимство за Брокера са и договорените перфектни финансови условия за работа с ВСИЧКИ Застрахователни компании.

Възможността за получаване на максимални възнаграждения по всички видове застраховки ни осигурява възможността и свободата да бъдем конкурентноспособни на пазара и да предоставяме на клиентите си най-добрите условия и най-изгодните оферти, в същото време – при максимална застрахователна защита.

Контакти:
Адрес: ул. Пирот 13 Варна, 9000
Телефон.: 052/60 19 87;(052) 655 006
E-mail: varna@unitedbroker.bg
Електронна поща: unbroker2011@abv.bg