ПРОФИ КРЕДИТ България (https://www.proficredit.bg/) е част от международната финансова група Профиреал Груп, присъства на българския пазар от 2006 година.

Фирмата предлага на своите клиенти два вида кредити: потребителски заеми за физически лица, както и специализирани заеми за бизнеса.

ПРОФИ КРЕДИТ „Стандарт“ е кредит за физически лица в размер от 100 до 5 000 лева и срок на връщане от 4 до 24 месеца.

Разгледайте различни варианти на кредита;

Клиентите на „ПРОФИ КРЕДИТ“ трябва да са на възраст от 18 до 80 навършени години, да са български граждани, или ако са чужденци да имат статут на постоянно пребиваващи. Освен това трябва да имат постоянен адрес, валидна лична карта и регулярен доход.

Кандидатстването за кредит става в някой от офисите на фирмата или по телефона. В последствие, ако клиента е одобрен трябва да отиде в офис да си разпише документите, а одобрената сума се превежда по банковата сметка на клиента. За суми до 1000 лв. е възможно изплащане и на каса на Изи пей

Сравнете условията на всички бързи кредити.

Месечната вноска може да бъде платена в офисите на „ПРОФИ КРЕДИТ“, във всеки клон на „Изи пей“, чрез Cash terminal устройство, чрез банков превод, както и чрез директен дебит по твоята банкова сметка.

Продуктите на дружеството са разработени така, че да отговарят на индивидуалните нужди на клиентите. Всеки потребител може да закупи пакет от допълнителни услуги, който му предоставя следните предимства: приоритетно разглеждане и изплащане на кредита, както и възможност да променя датата на плащане на месечната вноска, да намали размера й и/или да я отложи.

Пакета от допълнителни услуги се заплаща допълнително, а сумата за него е разпределена в месечните вноски и е включена в нашия Кредитен калкулатор.

Клиентите на "ПРОФИ КРЕДИТ" може да се възползват и от преференциалните условия, които предоставя специално разработената програма за лоялност "Клуб на добрия клиент"

Фирмата предоставя Общите условия на сайта си, а при желание от страна на клиента да се откаже от договора, той може да го направи в законовите срокове.

Офисите на ПРОФИ КРЕДИТ можете да намерите тук

Ние от Izbiram.bg Ви препоръчваме кредитите на ПРОФИ КРЕДИТ, тъй като след сравняване на условията в нашия калкулатор, установихме, че дори с включена пакет от "Допълнителни услуги" цената на кредита им е най-ниската на пазара.

Oстанахме доволни и от бързината и качеството на обслужване. Подадохме заявката си около 15 часа, кредитния консултант се свърза с нас още същия ден, а до обяд на другия ден парите вече бяха при нас. Без излишни въпроси и усложнения.

Ако се нуждаете от бърз кредит на равни вноски изберете за свой кредитор „ПРОФИ КРЕДИТ”, ние останахме доволни!

Прочетете интересни новини и полезни съвети.

? Задайте ни въпрос