Продължете към съдържанието

ПРОФИ КРЕДИТ

4.3 / 5. Оценили: 15

Оцени първи

ПРОФИ КРЕДИТ България (https://www.proficredit.bg/) е част от международната финансова група Профиреал Груп, присъства на българския пазар от 2006 година.

Фирмата предлага на своите клиенти потребителски заеми за физически лица.

Кандидатстването за кредит става в някой от офисите на фирмата или по телефона. В последствие, ако клиента е одобрен трябва да отиде в офис да си разпише документите, а одобрената сума се превежда по банковата сметка на клиента. За суми до 1000 лв. е възможно изплащане и на каса на Изи пей.

Работното време на офисите на Профи Кредит е: 

понеделник-петък 9-18:00ч.

Централният офис на Профи Кредит е на адрес: бул. България 49, бл. 53 Е, вх. В 1404 София

Офисите на ПРОФИ КРЕДИТ можете да намерите тук 

 ПРОФИ КРЕДИТ „Стандарт“ е кредит за физически лица в размер от 100 до 5 000 лева и срок на връщане от 4 до 24 месеца.

Разгледайте най-изгодните кредити ТУК!

Клиентите на „ПРОФИ КРЕДИТ“ трябва да са на възраст от 18 до 80 навършени години, да са български граждани, или ако са чужденци да имат статут на постоянно пребиваващи. Освен това трябва да имат постоянен адрес, валидна лична карта и регулярен доход.

Сравнете условията на всички бързи кредити.

Месечната вноска може да бъде платена във всеки клон на EasyPay, чрез Cash terminal устройство, чрез банков превод, както и чрез директен дебит по твоята банкова сметка.

Продуктите на дружеството са разработени така, че да отговарят на индивидуалните нужди на клиентите. Всеки потребител може да закупи допълнителни услуги, към избрания кредит, както следва:

  • Допълнителна услуга „Фаст“ – приоритетно разглеждане на искането за отпускане на потребителски кредит
  • Допълнителна услуга „Флекси“ – гъвкав погасителен план, който дава възможност за:
    • отлагане на определен брой погасителни вноски;
    • намаляване на определен брой погасителни вноски;
    • смяна дата на падеж.
  • Допълнителна услуга като комбинация от „Фаст“ и „Флекси“

Клиентите на „ПРОФИ КРЕДИТ“ може да се възползват и от преференциалните условия, които предоставя специално разработената програма за лоялност „Клуб на добрия клиент“

Фирмата предоставя Общите условия на сайта си, а при желание от страна на клиента да се откаже от договора, той може да го направи в законовите срокове.

Ние от Izbiram.bg Ви препоръчваме кредитите на ПРОФИ КРЕДИТ, тъй като след сравняване на условията в нашия калкулатор, установихме, че дори с включени „Допълнителни услуги“ цената на кредита им е най-ниската на пазара.

Oстанахме доволни и от бързината и качеството на обслужване. Подадохме заявката си около 15 часа, кредитния консултант се свърза с нас още същия ден, а до обяд на другия ден парите вече бяха при нас. Без излишни въпроси и усложнения.

Ако се нуждаете от бърз кредит на равни вноски изберете за свой кредитор „ПРОФИ КРЕДИТ”, ние останахме доволни!

Прочетете интересни новини и полезни съвети.