SDI брокер

0 / 5. Оценили: 0

Оцени първи

SDI е първият застрахователен брокер, създал верига от офиси за застрахователни и финансови услуги на територията на Република България.

Компанията е основана в началото на 2004 г. от екип с дългогодишен професионален опит в областта на застраховането. От 2012 г. SDI е застрахователен брокер №1 по данни на Комисията за финансов надзор. През 2018 година компанията бе обявена за любима марка на българите в единствената по рода си потребителска класация „Любимите марки”. През 2019 година отново спечелихме призовото място сред брокерите в конкурса „Застрахователен брокер на годината”.

SDI е съучредител и член на Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ).

Ние вярваме, че добрият брокер трябва да е близо до своите клиенти като им предоставя възможност да избират най-добрите продукти, предлагани от водещите застрахователни компании. За тази цел ние продължаваме да развиваме нашата верига, която към момента наброява над 180 офиса в 35 града на България, в които работят отлично подготвени специалисти.

SDI осигурява на своите клиенти компетентна правна помощ при настъпване на щета с цел получаване на справедливо застрахователно обезщетение.

Контакти:
Адрес: София 1303, ул. „Антим I“ №59
Телефон.: 0800 11 300 – безплатен
Сайт: https://www.sdi.bg/
Имейл: online@sdi.bg