Продължете към съдържанието

Vivus.bg

3.6 / 5. Оценили: 5

Оцени първи

Vivus е небанкова финансова институция и е търговска марка на „4финанс“ ЕООД, част от международната компания 4finance AS.
Фирмата предлага на своите клиенти кредит до заплата в размер от 50 до 1 300 лева. При първи кредит максималната сума, която може да бъде отпусната на клиента, е 400 лева. Срокът на връщане на кредита е от 5 до 30 дни.

Vivus предлага бързи онлайн кредити.Vivus не обслужва клиенти чрез офисна мрежа и няма офиси с удължено работно време.

Работното време на Vivus e:
8:00 – 20:00 – работни дни 10:00 – 17:00 – почивни дни и официални празници.
Адресът на Vivus е:
гр. София 1421, ул. „Димитър Хаджикоцев“ № 52-54

Кандидатствайте за кредит тук!

За да кандидатства за кредит от „Вивус“, клиентът трябва да е на възраст над 19 години и да притежава валидна лична карта.

Кандидатстването и подписването на договора се извършват изцяло онлайн, а отпуснатата сума се превежда по банков път или се получава в брой на касите на EasyPay. Максималният срок за връщане на заема е до 30 дни, а самото връщане става с еднократна вноска или на няколко части до съответната падежна дата по сметка на фирмата. При желание от страна на клиента срока на кредита може да бъде удължен, като за целта се заплаща допълнителна такса. Нейният размер зависи от отпуснатата сума и срока на удължаване.

Сравнете условията на всички бързи кредити.

„Вивус“ дава възможност на своите клиенти да се възползват от разглеждане на документите в рамките на 15 минути. За тази услуга те заплащат допълнителна такса, която е включена в нашия Кредитен калкулатор.

Общите условия на кредита, както и Стандартен европейски формуляр, могат да се намерят на сайта на „Вивус“.

При желание от страна на клиента той може да се откаже от кредита в законовите срокове.

Предимства на Vivus:

  • Връщате точно толкова, колкото сте взели! Ако сте нов клиент, за вас кредитът ще бъде безплатен – без лихва, без такса, без оскъпяване. Ако сте съществуващ клиент, крайната сума, която ще върнете, е съвсем приемлива за бързината, с която ще получите парите и качеството на обслужването.
  • Само в 4 лесни стъпки ще получите кредит, без да ставате от компютъра;
  • Само за броени минути ще получите одобрената сума на банковата си сметка или на най-близката каса на EasyPay;
  • Ако изпаднете във финансово затруднение, можете да удължите срока си за връщане;
  • По всяко време ще можете да следите важните неща за вас като дата за връщане, такси, условия, промоции.

Представителен пример: Размер на кредита 300 лева, срок на връщане 30 дни. Ако сте нов клиент след 30 дни ще върнете 300 лева. Ако вече веднъж сте били клиент на „Vivus.bg”, за следващи заеми при срок за връщане от 30 дни ще върнете само 386.99 лева.

Вивус е член на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране.

Прочетете интересни новини и полезни съвети.

Следните термини носят значението, посочено по-долу, за целите на използването им в настоящите Общи условия или Договора за кредит:

Бланка на Стандартен Европейски формуляр

Стандартният Европейски формуляр за предоставяне на информация за потребителски кредити, съдържащ цялата предварителна договорна информация, която трябва да бъде събрана и предоставена от Кредитора на Кредитополучателя безплатно, на хартия или на друг Траен носител, на български език, в съответствие с Приложимия закон;

ГПР

Годишен процент на разходите за Кредита, изчислен по законоустановена формула и описан в настоящите Общи условия на Договора за кредит;