Продължете към съдържанието

Най-добрите оферти за жилищни кредити в България!

Специално за Вас ще подберем най-изгодните оферти за жилищните кредити в България!

Искате да имате собствено жилище? Мястото, което ще превърнете в своя дом и в което ще живеете в следващите години и може би десетилетия….
 

Ако сте поели по този път, най-вероятно вече сте наясно, че той често е свързан с нуждата от допълнителна финансова помощ, известна като жилищен или ипотечен кредит. Изборът на банка, която да ви осигури нужното финансиране е също толкова важен, колкото и изборът на идеалното жилище. Затова, преди да кандидатствате, добре е да проучите какво предлагат родните банки.

Кои сме ние?!

Ние сме „Комфорт Кредит“ ООД, лицензиран кредитен посредник от БНБ със заповед 109809/30.06.2017г и регистрационен номер ВС1000016. Регистър на кредитните посредници:

  • Независим кредитен посредник, партньор на 11 водещи банки.
  • Създадена от екип от дългогодишни банкови служители

 

За да ви помогнем с отговора, ние от COMFORT CREDIT помагаме да изберете подходящия за вас ипотечен кредит и съдействаме за оформянето на документите и отпускането му. Така ще ви спестим време, което иначе ще прекарате в чудене и пресмятане.

Създайте мечтания от вас дом с помощта на Комфорт Кредит ООД – лицензиран кредитен посредник, вписан в Регистъра на кредитните посредници при БНБ. Ние осигуряваме комфорт и съдействие за отпускане на ипотечен кредит:

  • Обсъждаме с Вас варианти за кредитиране и размер на участие със собствени средства в покупката на имота;
  • Събираме и Ви предоставяме на информация относно стойността на кредита спрямо цената на имота;
  • Сравняваме условия на различните финансови институции и избор на най-подходящия вариант;
  • Подготвяме и попълваме необходимите Ви документи и формуляри;
  • Консултираме Ви при сключването на сделката;
  • Консултираме Ви при избор на допълнителни застраховки, услуги, условия;
  • Kонсултираме Ви при обслужването на заема.

Получете повече информация и оферта за видовете ипотечни кредити, като попълните кратката форма и кредитният консултант ще се свърже с вас.

Получаването на ипотека е едно от най-важните финансови решения, което ще вземете, така че е важно да го направите правилно!

Ипотечният пазар е невероятно конкурентен и многообразен и може да е трудно да разберете какво точно се предлага. Има много банки и широка гама от продукти и цени. Така, че е добра идея да разговаряте с независим кредитен посредник, преди да вземете решението си.