Продължете към съдържанието

Търсите най-подходящия кредит за вас?

Ако търсите бърз кредит, потребителски кредит или жилищен кредит – ще го намерите тук. Предлагаме възможност за обединяване на няколко кредита, дори с лоша кредитна история, както и рефинансиране на кредит без поръчител. Услугата е напълно безплатна!

Необходимо е само да попълните данните си във формата за контакт, за да потърсим вместо вас и да ви изпратим най-добрите оферти от всички кредитни институции в България.

Ние ви изпращаме офертите – вие избирате най-изгодното предложение!

Кои сме ние?

Само през 2020 година ни се довериха над 20 000 индивидуални и корпоративни клиенти!

Ние сме информационен портал и финансов посредник. „Izbiram.bg“ – от седем години помага на посетителите на сайта да намират най-добрите условия:

Услугата по консултиране, съветване и кредитно посредничество се предоставя от „Комфорт Кредит ООД“, вписан в публичния регистър на БНБ за кредитни посредници със заповед за вписване на № 109809/30.06.2017 г. под номер ВС 1000016.

Намерете тук най-изгодния кредит:

Лични данни

Бъдете спокойни, че НИКОЙ няма да злоупотреби с вашите лични данни! Ние сме администратор на лични данни с удостоверение 415081/20.04.2015. Научете всичко за нашите правила за събиране, използване, съхранение, предаване, защита и изтриване на вашите лични данни ТУК!

Контакт и адрес