Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Бързите кредити и пролетта

Бързите кредити и пролетта

Бързите кредити пролет

Статистиката показва, че през пролетните месеци-март и април, отпуснатите бързи кредити нарастват с 15-20%, сравнено с останалите сезони.

Отмина сезона на големите харчове покрай многобройните и дълги празници и тлъстите сметки за отопление.

Отънелите портфейли обаче не са толкова голям проблем. „Няма винаги да е така“- нека не го забравяме това нито когато сме отчаяни или затруднени, нито когато всичко около нас е в розово.

Пролетта вече „чука на вратата“, а с нея идват още по-красиви и весели празници. Пролетта е и времето, което е най-подходящо и за ремонтите в дома. Това го потвърждават и компаниите, които предоставят бързи кредити.

През март и април много от българските домакинства вече са планирали предстоящите промени в жилището си и започват да търсят средства, ако не им достигат. Статистиката показва, че през пролетните месеци-март и април, отпуснатите бързи кредити нарастват с 15-20%, сравнено с останалите сезони.Бързите кредити най-често се използват за подмяна на остарели дограми, водопроводи, покриви или външни и вътрешни мазилки. Освен за належащи ремонти на жилището, бързи кредити се търсят и за допълнително обзавеждане или подновяване на остарели мебели и уреди.

Освежаването на жилищните помещения по-често се оставя за есента.

Все по-рядко се вземат бързи кредити за плащане на сметки за ток, вода и парно


По принцип всеки от сезоните има своите специфични разходи, които не всяко домакинство може да покрие с ниските доходи, които получаваме. Но това не може да е причина за лишаването ни от правото да ползваме някои удобства на нашето време, а защо не и да се поглезим.


Бързите кредити без съмнение са много удобни, но си имат и своите недостатъци. Затова, бъдете особено внимателни, когато кандидатствате. Обърнете много сериозно внимание на условията за погасяване, за да няма после неприятни изненади.

Лихвеният процент, който повечето хора посочват като основен недостатък, винаги е доста по-висок от този на банките. Фирмите обясняват това с по-високия риск, който поемат.

От друга страна, ако не успеете да направите плащането в договорения срок, този процент може лесно да се удвои и да направи кредита изключително неизгоден за вас.Хората, които вече имат някакви дългове, е най-добре да не вземат бързи кредити, защото така могат да задълбочат още повече своето нездравословно финансово положение. Причината е, че кратките срокове, които предлагат фирмите за бързи кредити, могат сериозно да затруднят тяхното положение.


Ако имате намерение да използвате онлайн бързи кредити, ще е много по-разумно да проверите внимателно фирмата, преди да кандидатствате.

Преценете от какъв кредит имате нужда – кредит „до заплата“, при който се взема малка сума от порядъка на 300-400 лв. и се връща накуп в рамките на 30 дни ИЛИ кредит, който ще връщате разсрочено в продължение на няколко месеца. Внимание – както при всички видове кредити и тук – КОЛКОТО ПО-ДЪЛЪГ Е СРОКА НА КРЕДИТА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЛИХВА ЩЕ ПЛАТИТЕ! Ако се нуждаете от малка сума пари, може да се възползвате от специалните ни предложения

Винаги сме препоръчвали на нашите потребители да вземат информирано и интелигентно решение. Така че преди да решите да теглите бърз кредит, помислете добре и претеглете всички предимства и недостатъци. Изберете най-доброто от всички възможни решения на българския пазар, а те никак не са малко – повярвайте!

Надяваме се тази информация да е била полезна за вас!
Ако този материал беше полезен за Вас, прочетете още в секция „Нашите съвети” .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *