Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Бързите кредити решават ли проблеми?

Бързите кредити решават ли проблеми?

Бързи кредити

Най-добре да сравним поне няколко оферти – заради различните условия, такси, лихви и срокове. За да изберем най-добрата възможност за момента.

Живеем в динамично време. Имаме все повече желания и стремежи. Някои гоним все по-големи цели, други искаме да притежаваме хубави или скъпи вещи, трети – да живеем в уютен и добре обзаведен дом, да се возим в по-нов или по-сигурен автомобил, а все по-често и да пътуваме до екзотични дестинации, да почиваме в реномирани курорти.


Но много често плановете ни се объркват от постоянният ръст на цените и изоставащото нарастване на доходите. Появяват се „пробойни“ – непредвидени и непланирани, но належащи за разрешаване или спешни проблеми.

Каквото и решение да вземем, то винаги е обвързано с финансови ресурси. И тогава, заделените за почивката, за мебелите или ремонта, за автомобила или за екскурзията пари, се изпаряват като дим.


Точно в тези моменти пред очите ни са красивите рекламни послания за „лесното решение на всеки финансов проблем“ с помощта на някоя от компаниите за бързи кредити.


Дали можем наистина да си решим проблемите с някой бърз кредит?

Tвърдо „Да“, ако имаме възможност да си го позволим и ако си струва.

  • Струва си, когато е наистина спешно и неотложно.
  • Струва си, ако решението е свързано с много важен за наш близък или приятел момент, на който няма да имаме втори шанс да засвидетелстваме своите чувства.
  • Струва си, ако сме получили покана за събитие, което се случва веднъж в живота.
  • Струва си, ако трябва да реагираме буквално за минути. Защото наистина по-бърза реакция няма как да намерим на друго място, освен при бързите кредити.

И „Не“, бързите кредити не решават проблемите ни, когато „не си струва“.

  • Не си струва, ако решаването на настоящият ни проблем, ни въвлича в по-сложен казус – заради скрити такси, високи лихви или кратки срокове.
  • Не си струва, ако имаме възможност сравнително бързо да изтеглим потребителски или стоков кредит от някоя банка.

Вижте още: Как никога да не останете разочаровани при тегленето на бърз кредит!

Затова е най-добре да сравним поне няколко оферти – заради различните условия, такси, лихви и срокове. За да изберем най-добрата възможност за момента.

Ние, екипът на Izbiram.bg, сме готови във всяка една ситуация да ви помогнем. Винаги можете да разчитате на нашите консултанти, анализи и съвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *