Продължете към съдържанието
Начало » Новини » ВНИМАНИЕ! Вижте как никога да не останете разочаровани при тегленето на бърз кредит!

ВНИМАНИЕ! Вижте как никога да не останете разочаровани при тегленето на бърз кредит!

бързи кредити

Нашата мисия е да ви разкажем в 10 стъпки как НИКОГА да не пострадате при тегленето на бърз кредит и да се възползвате максимално от ползите за себе си!

Периодично в медиите в България се появят трагични материали за хора, които са останали „разорени“, „излъгани“ или разказват покъртителни истории, свързани с тегленето на кредит от небанкова финансова институция, или т.нар. бърз кредит. Тези истории се преекспонират от медиите, в търсенето на евтина сензация. В действителност – има десетки хиляди хора, които редовно ползват бързите кредити, но грамотно, знаят за какво да внимават, не теглят кредити от съмнителни квартални фирми и не остават разочаровани….

Нашата мисия е да ви разкажем в 10 стъпки как НИКОГА да не пострадате при тегленето на бърз кредит и да се възползвате максимално от ползите за себе си:

 1. Правете си елементарна оценка на нуждата от кредит: Наистина ли ви трябват тези пари или просто се изкушавате да си купите най-новия телефон, въпреки че нямате спестени пари?
 2. Имате ли доходи, с които ще върнете кредита? Много е страшно ако нямате точен план как ще връщате заема…
 3. Ако наистина се нуждаете от пари – Можете ли да заемете безлихвено средствата от роднина или приятел или да получите аванс от своя работодател или не? Това остава най-добрия вариант, стига да е възможен!
 4. Преценете от какъв кредит имате нужда – кредит „до заплата“, при който се взема малка сума от порядъка на 300-400 лв. и се връща накуп в рамките на 30 дни ИЛИ кредит, който ще връщате разсрочено в продължение на няколко месеца. Внимание – както при всички видове кредити и тук – КОЛКОТО ПО-ДЪЛЪГ Е СРОКА НА КРЕДИТА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЛИХВА ЩЕ ПЛАТИТЕ! Ако се нуждаете от малка сума пари, може да се възползвате от специалните ни предложения.
 5. За кредити над 3 000 лева или такива със срок на изплащане повече от една година – обърнете се към банка!
 6. Влезте в нашия сайт IZBIRAM.BG и използвайте нашия Калкулатор за бързи кредити! Само там може да намерите ТОЧНИЯ И КРАЕН РАЗМЕР НА СУМАТА, КОЯТО ЩЕ ВЪРНЕТЕ! Всяка фирма за бързи кредити има лихва (ГПР), която е ограничена по закон до около 50%, но също така ВСЯКА ФИРМА има допълнителни такси или неустойки (за банкова гаранция или поръчители, за бързо одобряване на кредита, за посещения у дома или други), КОИТО В 90% от случаите се използват от клиентите! Само в нашия кредитен калкулатор ще видите крайната сума, която ще върнете, заедно с всички допълнителни лихви, такси и неустойки!
 7. Изберете фирма, която спазва правилата и законите и е с добра репутация! Като ориентир може да видите членовете на някоя от двете асоциации за потребителско кредитиране – АОНК (Асоциация за отговорно небанково кредитиране) или Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), които спазват строги правила за работа с клиенти. Също така може да проверите нашия сайт Izbiram.bg и да проверите фирмите, които присъстват – те са утвърдени и сериозни компании.
 8. Прочетете си внимателно договора, преди да го подпишете! Поискайте точна сметка колко общо ще трябва на върнете на фирмата – всички лихви, такси, неустойки, услуги и други…
 9. Обърнете особено внимание на лихвите и таксите при просрочие на кредита! Много хора ги пренебрегват, спират да плащат кредита и после почват да се жалват на целия свят! Бъдете грамотни!
 10. Ако въпреки всички предпазни мерки, изпаднете в невъзможност да обслужвате кредита – незабавно се свържете с фирмата кредитор, преди да е станало късно, да сте отбелязан като лош кредитополучател и да носите дълго последствията!Лошата кредитна история по принцип е най-сериозната причина за фирмите, предоставящи бързи кредити и за банките да отхвърлят някой от кандидатите.
  Обаче има бързи кредити онлайн за хора с лоша кредитна история понякога това не е проблем да получите своя втори шанс. Но този шанс е обикновено срещу високи лихвени проценти.

Надяваме се тази информация да е била полезна за вас!
Ако този материал беше полезен за Вас, прочетете още в секция „Нашите съвети” .

Посетете нашият уебсайт Izbiram.bg и научете ВСИЧКО за финансовите услуги, предлагани в България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *