Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Внимание! Тази банка всяка сутрин ще ви превежда по сметката 86 400 евро!

Внимание! Тази банка всяка сутрин ще ви превежда по сметката 86 400 евро!

време, пари, банкова сметка

Представяте ли си да имате банкова сметка, по която самата банка всеки ден да ви превежда 86 400 евро?

Много често говорим за това, че всеки трябва да има банкова сметка в която да държи „бели пари за черни дни”. Но забързани в ежедневието, оплетени в битови сметки, разходи за храна, пари за децата и колата, по-голямата част от хората не успяват да спестяват.

Но представяте ли си да имате банкова сметка, в която не само да успявате да заделяте по малко свои пари, но и самата банка всеки ден да ви превежда по нея 86 400 евро? Би било чудесно, нали?

Знаете ли, че това може да се случи на всеки от вас? Само трябва да спазвате две прости правила:

Правило No 1 – Каквото не сте успели да похарчите през деня ви се изважда вечер!

Всяка сутрин, щом отворите очи, банката ви превежда 86 400 евро, но ако не успеете да ги похарчите нямате право да ги прехвърлите по друга банкова сметка, нито да ги съхраните занапред.

Правило No 2: Банката може да спре преводите без предупреждение!

Във всеки един момент банката може да ви уведоми, че сметката се закрива и преводите спират. Вие не можете да „обжалвате”, нито имате думата. Можете само да се примирите със ситуацията.

Когато вече знаете правилата и знаете, че във всеки един момент преводите могат внезапно да спрат и вие да се окажете със закрита банкова сметка, ще използвате всички пари пълноценно. Ще правите подаръци на родини и приятели, ще пътешествате, ще се радвате на всяка минута от живота и ще си купувате нови, скъпи неща. Нали така?

Време е да разберете как да се възползвате от това предложение. Може да ви прозвучи странно, но всеки може да си открие сметка в тази банка, без ограничение на възраст, пол и раса.

Как се казва банката? Казва се ВРЕМЕ!

Времето дава на всеки от нас 86 400 секунди всеки ден. Време, през което да се забавлявате с приятелите си, време в което да постигнете целите си, време да се насладите на децата си, време да обичате и да бъдете обичани.

Всеки ден тези 86 400 секунди отминават и ако не са възползвате максимално от тях ги губите, безвъзвратно и завинаги!

Какво направихте с вашите 86 400 секунди днес?

Прочетете още любопитни новини ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *