Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Време е за нашия нов дом! От къде е най-изгодно да изтеглим ипотечен кредит?

Време е за нашия нов дом! От къде е най-изгодно да изтеглим ипотечен кредит?

Време е за нашия нов дом! От къде е най-изгодно да изтеглим ипотечен кредит?

Намирането на най-изгодният ипотечен кредит е индивидуално за всеки, но може да се определи от няколко критерии.

За много хора кандидатстването за ипотечен кредит представлява най-голямото дългосрочно задължение на техния живот. Поради тази причина осигуряването на най-благоприятната възможност е от съществено значение. Само 0.5% лихвен диференциал може или да спести, или да си струва на собственика десетки хиляди през целия срок на заема.

За щастие, да се сдобиете с жилищен кредит е все по-лесно днес, когато всички банки предлагат на своите клиенти опцията да финансират своето ново жилище. Но големият избор идва и с големи затруднения. Когато търсите ипотечен кредит, пред Вас неминуемо се изправя въпросът: Кой е най-изгодният ипотечен кредит за мен?

За да Ви улесним, ето какво трябва да знаете преди да кандидатствате за ипотечен кредит както и кое е най-изгодното предложение, от което да се възползвате.

Преди да кандидатствате за ипотечен кредит…

Лихвеният процент е един от най-важите фактори, които ще Ви помогнат да откриете най-изгодния ипотечен кредит, но има и още някои неща, на които да обърнете внимание. Отговорете на следните няколко въпроса:

  • Ипотечен кредит в какъв размер искам?
  • Какъв процент самоучастие мога да си позволя?
  • Дали кредита да бъде с равна или с намаляваща лихва?
  • Каква е крайната сума, която трябва да върна?

Когато изясните всички тези неща за себе си, ще бъдете много по-подготвени при търсенето на идеалния ипотечен кредит. За да Ви улесним максимално, ние от Izbiram.bg предлагаме да използвате нашия калкулатор за ипотечни кредити, с който ще можете лесно и бързо да сравните предложенията на различните банки.

Кой е най-изгодният ипотечен кредит?

Намирането на най-изгодният ипотечен кредит е индивидуално за всеки, но може да се определи от няколко критерии. За да ви помогнем да намерите най-добрите ипотечни кредитори, които най-добре отговарят на вашите нужди с най-ниските ставки (лихви). Ние от Izbiram.bg заедно с Комфорт Кредит (лицензиран кредитен посредник), ще ви съдействаме напълно БЕЗПЛАТНО да откриете най-изгодното предложение за кредит, съобразено с желанията ви.

Получете повече информация и оферта за видовете кредити, като попълните кратката форма и кредитният консултант ще се свърже с вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *