Продължете към съдържанието
Начало » Новини » В крак ли са бързите кредити с потребителите на Фейсбук?

В крак ли са бързите кредити с потребителите на Фейсбук?

човече, стрелка, фейсбук икони

Едно от нещата, което определя успеха във Facebook е броя на последователи. Как се представят, според броят на феновете си, фирмите за бързи кредити?

Знаете ли, че Facebook е най-голямата социална мрежа в света? Че във Facebook има над милиард и половина души. Че у нас близо 3 милиона човека всекидневно използват Facebook?

И ако за всички нас, социалната мрежа е място в което можем да се свържем с приятели и да се забавляваме, то за бизнесите Facebook е начин да популяризират марката си.

По тази причина фирмите за бързи кредити, които в последните години стават все по-популярни у нас, използват Facebook, за да ни представят кредитните си условия, новите продукти, промоции и игри.

Едно от нещата, което определя успеха във Facebook е броя на последователи. Как се представят, според броят на феновете си, фирмите за бързи кредити?

Безспорен лидер е Credissimo, с над 158 хиляди последователи на страницата си. Фирмата използва Facebook основно за да популяризира игрите с награди, както и да промотира продуктите си.

На второ място по популярност, но доста по-надолу като брой последователи, е Cash Credit с 27 666. При тях водещо при публикациите е рекламата на продукта. Но напоследък обявиха игра с награда за своите фенове.

Трети в нашата класация са Vivus.bg
, които имат 23 599 последователи. При тях основно е популяризиране на продукта, а от началото на март и популяризиране на играта са награди за клиентите.

Четвърти са Smilecredit, които са радват на 19 622 последователи. Въпреки, че са напред в нашата класация, при тях основно и само се рекламира продукта.

На пето място са Нет кредит, което е малко изненадващо, защото във Facebook те изпреварват доста по-популярните у нас Profi и Easy Credit. Нет кредит имат 16 997 фена и използват Facebook за да рекламират продукта си.

В „дъното” на класацията ни са : Easy Credit – 16 141 последователи, MMoney – 11 493 последователи, Credi Help – 8 397 последователи, Viva Credit – 7 278 последователи, Ferattum.BG– 6 396 последователи. На последно място е Profi Credit с едва 3 031 последователи.

За да сме коректни докрай, ще кажем, че цифрите са към дата 11.03.2016г, т.е. в момента в който вие четете класацията те може да са се увеличили. Но това едва ли ще промени нашата подредба.


Ако този материал беше интересен за вас, може да прочетете още в нашата секция „Любопитно”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *