Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Знаете ли, че можете да закупите застраховка за дома на цена от 35 лв.?

Знаете ли, че можете да закупите застраховка за дома на цена от 35 лв.?

Знаете ли, че можете да закупите застраховка за дома на цена от 35 лв.?

С помощта на застраховката за дома собствениците имат за цел да възстановят загуби, които възникват в случай, че домът е повреден, или се случи инцидент на територията на дома.

Защо е важно да защитите дома си и как да го направите лесно и бързо

Да имате дом за себе си и семейството си е като сбъдната мечта за повечето от нас. Закупуването на дом е един от най-големите стремежи за повечето хора. Затова става неизменно важно да защитите този дом от всякакви бедствия или непредвидени събития като пожар, кражба или други видове щети. За да се справите с тях, инструментът, който може ефективно да ви предпази от финансови загуби, произтичащи от щети и други злополуки във вашия дом (от всякакъв вид и степен), е застраховката за дома.

Много често разбираме, че застраховката за дома ни е необходима едва, когато стане прекалено късно. Тогава вече започваме да се чудим как да я направим и къде. За щастие, вече можете да закупите такава застраховка лесно, бързо и на цени от 35лв. Но преди това:

Какво представлява?

Застраховката за дома е вид застраховка, която се използва за защита на дома на човек от щети като пожар, кражба и т.н. Тя също така осигурява покритие срещу злополуки в дома. В днешно време хората правят застраховка за дома си по същата причина, поради която имат нужда от здравна или автомобилна застраховка.

С помощта на застраховката за дома собствениците имат за цел да възстановят загуби, които възникват в случай, че домът е повреден, или се случи инцидент на територията на дома.

Какви са ползите от застраховката за дома?

Застраховката на дома защита срещу природни бедствия

Първо, нямате контрол над природното бедствие. Единственото, на което сте способни, за да намалите до минимум щетите, е да застраховате дома си. Така че, ако природни бедствия удари и къщата ви също е засегната тогава само застраховката за дома е такъв инструмент, който би възстановил всичките ви загуби, възникнали вследствие на щети по къщата.

Защитава вашите вещи

Друга голяма полза от наличието на имуществена застраховка е фактът, че тя не само защитава сградата, в която живеете, но и вещите и съдържанието на къщата ви. Когато застраховате дома си, можете да бъдете сигурни, че не само сградата, но и съдържанието и ще бъдат защитени от опасности.

Благодарение на домашната застраховка, можете да получите финансова гаранция срещу риска от загуба на вещи поради появата на всякакви бедствия или опасности.

Застраховката на дома осигурява защита срещу всякакви повреди

Този тип застраховка осигурява защита срещу повреда в къщата, дължаща се на пожар, вандализъм или други специфични събития. Тя покрива и загуба или повреда на лично имущество, дължащо се на кражба или други подобни събития.

Застраховката на дома защитава много повече от самия дом

Застрахователно покритие за дома включва много повече от физическата структура на вашия дом. Застрахователната полица на имота може да осигури покритие за:

  • Вашето жилище – ако вашият дом или прикрепени структури се повредят от непредвидени обстотелства, застраховка може да се използва за заплащане на ремонти.
  • Загубата на лична собственост – Вашата застрахователна полица може да покрие загубата на определени вещи като мебели или електроника, които са откраднати или повредени от непредвидени инциденти.
  • Гости – Застраховката може да покрива медицински сметки, произтичащи от случайно нараняване на гост в дома ви.
  • Други структури – Полицата може да покрива разходи, направени за ремонт или подмяна на обособени структури на вашия имот, когато те бъдат повредени при непредвидени обстоятелства.

Искате най-добрата застраховка за дома си? Ето как

Имате собствен дом, който искате да предпазите от непредвидени обстоятелства и инциденти? Вече можете да го направите бързо и лесно на цени от 35лв с помощта на калкулатора на Izbiram.bg. Влезте още сега в сайта и изберете характеристиките на застраховката, които са важни за вас. Нашият калкулатор ще ви извади списък с най-подходящите застрахователни компании според посочените изисквания.

Открийте най-добрата застраховка за дома още сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *