Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Как бързо да взема кредит с 0% лихва?

Как бързо да взема кредит с 0% лихва?

мъж, жена, тайна

Имате нужда бързо от кредит, но на ниска цена? Бъдете един от над 8 000 души, които ще се възползват от нашите съвети за кредит с 0% лихва!

Бързите кредити са един от бизнесите у нас, който в последните години бележи устойчив ръст. И въпреки, че по-голямата част от хората са леко скептични към него, все повече българи прибягват до кредити от небанкови институции, при спешна нужда от пари. А основния въпрос, който ни задават е „Как бързо да взема кредит с 0% лихва?” . За разлика от банковите кредити, при бързите заеми действително това може да се случи.

Разбира се, трябва да се внимава за няколко неща. Кои са те ще кажем днес:

Кредит с 0% лихва можете да вземете само, ако кандидатствате за заем онлайн . За улеснение на клиентите, фирмите предлагат и възможност да подадете искането за кредит през смартфон или таблет.

Кредит с 0% лихва можете да изтеглите само, ако се възползвате от заем с еднократна вноска, познати още като „аванс” или „до заплата”

Кредит с 0% лихва можете да изтеглите само, ако сте нов клиент на фирмата и ползвате за първи път услугите им.

Лихвата от 0% важи само, ако върнете цялата изтеглена сума в предварително договорения срок. При тези кредити срокът за връщане може да бъде удължен, но тогава отпада условието за нулева лихва, а се начислява стандартната такава.

За да бъдем коректни трябва да кажем, че при бързите кредити цената се формира от два компонента – лихва и такса за допълнителна услуга. Така, че ние ви съветваме да се интересуват от крайната цена на заема, а не от размера на лихвата. Така, когато пристъпите към теглене на бърз кредит, няма да останете изненадани от крайната сума, която трябва да върнете, при положение, че кредитът е с 0% лихва. Ако търсите кредит с 0% лихва и 0 лева такса, ви препоръчваме Вивус.бг . Всеки първи заем е без лихва, без такса и без оскъпяване – връщате точно толкова, колкото сте взели .

Ако имате спешна нужда от пари, сравнете условията на фирмите за бързи кредити с помощта на нашия Калкулатор за бързи кредити
и разберете кои са най-изгодните онлайн кредити. При нужда от заем кандидатствайте бързо, лесно и удобно, чрез бутон „Избери”.

Ако и вие имате въпроси, свързан с бързите кредитите, можете да ни ги зададете във форума на сайта , или на e-mail: info@izbiram.bg.


Прочетете още полезни съвети ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *