Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Как да взема онлайн кредит с 0% лихва?

Как да взема онлайн кредит с 0% лихва?

жена, компютър, лаптоп, таблет

Имате спешна нужда от пари? Вземете онлайн кредит без лихви, без такси и без оскъпяване!

„Най-далечното разстояние между две точки е неработещ интернет.”

В днешното забързано ежедневие всеки търси варианти да спести поне малка част от времето си. Един от най-лесните начини е използването на интернет – за проверка и плащане на сметките, за търсене на информация или за сравняване на цени. Напоследък интернет се използва и за теглене на кредити.

Допреди няколко години беше немислимо да попълним личните си данни и да поискаме кредит в интернет, но напоследък тази услуга е все по-търсена и все по-предлагана . Освен бързината, безспорни са и другите й предимства, като облекчена процедура, малко документи и бързина на одобрение.

С цел да сме ви полезни ще кажем няколко думи за това какво е онлайн кредитиране, какви са предимствата му и как може да се възползвате от него, при нужда от пари.

1. Какво е онлайн кредитиране?

Онлайн кредити са всички заеми, за които можете да кандидатствате и да подпишете договора за кредит „без да ставате от компютъра” или използвайки смартфона или таблета си. Онлайн кредитите добиха популярност, чрез т.нар. фирми за бързи кредити. Има два вида вида бързи онлайн кредити:

Кредит с еднократна вноска , познат още като „аванс” или „до заплата”. Той е сравнително нов продукт за българския пазар. Заради възможността чрез него да се покрие непредвиден спешен разход, а сумата да се върне на кредитора при получаване на следващата заплата, пенсия или хонорар, този вид кредити добиват все по-голяма популярност. Това са малки заеми в размер от 50 до 750 лева и кратки срокове за връщане – от 3 до максимум 45 дни.

Кредит с равни вноски е класически заем, при който можете да изтеглите по-голяма сума и да я връщате в продължение на няколко месеца. Тук сумата, за която може да изтеглите е до 1 500 лева, а сроковете за връщане са до една година.

2. Какви са предимствата на онлайн кредитирането?

Стига да не сте от хората, които предпочитат класическите начини за теглене на заем – банков клон или офис на фирма за бързи кредити, консултация с кредитен експерт и пари в брой, то онлайн кредитирането има няколко неоспорими предимства:

Бързина на кандидатстване и одобрение.
При кандидатстване онлайн единственото, което е нужно, е да попълните искането за кредит точно и коректно, за да може от фирмата да направят необходимите проверки и да ви отпуснат заема. За улеснение на потребителите формата за кандидатстване е направена в няколко стъпки и ако докато попълвате случайно пропуснете поле със задължителна информация, не можете да продължите напред. Това спестява неудобството да забравите да впишете нещо и това да забави разглеждането му. Не е необходимо да представяте копие от личната си карта, служебна бележка за доходите си или друг допълнителен документ.

Усвояване и връщане на парите.
При фирмите предлагащи кредити онлайн усвояването и връщането на заема става по няколко начина и вие сте единственият, който определя как да стане това. Можете да вземете и върнете по един от следните начини:1. банков път, 2. в брой на каса в офис на Изи пей и 3. в брой на каса в офис на Фаст пей.

Удължаване срока на връщане.
Предимството на тези кредити е, че можете да ги използвате като аванс преди заплата. Но, ако въпреки първоначалните ви планове стане така, че да не можете да върнете цялата сума, срокът на кредита може да бъде удължен във времето. За целта трябва само да се свържете по телефон или на имейл с фирмата за бързи кредити и да уговорите нова дата за плащане. За тази услуга не дължите допълнителна такса или глоба.

3. Как да вземете онлайн заем с 0% лихва?

Izbiram.bg направи справка, кои са най-изгодните бързи кредити онлайн . Вижте как да се възползвате от заем от Vivus.bg, при спешна нужда от пари! Всеки първи кредит е без лихва, без такса и без оскъпяване. Връщате точно толкова, колко сте взели. Кандидатстването става бързо и лесно само с няколко стъпки:

Отидете на сайта на Vivus.bg и определете срока на кредита и периода на връщане. Не забравяйте да отбележите „Искам кредит до 15 минути”, за да може искането ви да се разгледа с предимство.

Попълнете коректно формата за кандидатстване и я изпратете за обработка. До 15 минути експерт на Vivus.bg.
• ще се свърже с вас. С него можете да обсъдите всичко, което ви интересува за кредита, неговото получаване и връщане.

• Получете парите по банковата си сметка, или в брой на каса на Изи пей.

Не забравяйте- използвайте кредитите на Vivus.bg,
само ако имате спешна нужда от пари, имате редовни доходи и ще можете да върнете кредита до 30 дни. Ако е така, просто натиснете ТУК!

Ако този материал беше полезен за Вас, прочетете още в секция „Нашите съвети” .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *