Как кредитния консултант помага да намерите най-добрите условия за кредит?
Думата кредит не е непозната за никого в днешно време. На всеки се е случвало поне по веднъж да се обърне към банка, за да получи пари, с които да постигне различни финансови цели: закупуването на нов дом, автомобил, ремонт на апартамента или почивка.

Днес, когато става въпрос за кредит, на помощ идват редица банкови и небанкови финансови институции, готови да предложат всякакъв вид кредити, задоволяващи различни нужди. Това изобилие, обаче, може да се окаже проблем за потребителя. При наличието на толкова голям избор, да откриете най-добрия кредит за своите нужди е истинско предизвикателство, което може да ви отнеме много време и усилия.

Разглеждането в сайтове, четенето на условия, времето, което ще отделите за консултации в офисите на различните институции може да се окаже доста изтощително, особено ако времето ви е ограничено или не сте добре запознати с процедурите.

Тогава какво да правите?

Ако искате да откриете най-изгодния кредит за своите нужди, доверете се на услугите на кредитен консултант.

Ако искаш най-добрия финансов продукт за нуждите си ние ще анализираме финансовото ти състояние и ще ти предложим най-доброто решение, специално за теб. Намери най-евтиния и изгоден кредит за теб!

Какво е кредитен консултант?

Кредитният консултант е независим експерт, не свързан с определена банка или финансова институция. Той е добре запознат с условията по кредитите, лихвите, таксите и всички други тънкости, които трябва да се знаят при кандидатстването за кредит.

Неговата работа е да прави анализ на финансовото състояние на потребителя, за да открие най-подходящия кредит не само според желанията, но и според възможностите му.

Кога да потърсите услугите на кредитен консултант?

Потърсете нуждите на кредитен консултант, ако:
 • Имате нужда от кредит, но нямате представа коя банка ще ви предложи най-добрите условия;
 • Искате да се възползвате от бърз кредит, но се притеснявате, че не разбирате напълно условията за отпускане на кредит;
 • Нямате време да ровите в сайтовете на различните банки или да ходите на консултации в офисите им, в търсене на най-добрата оферта;
 • Или просто искате да получите мнението на професионалист.

Какво да направите, при срещата си с кредитен консултант?

Когато решите да се срещнете с кредитен консултант, най-важното, което трябва да направите, е да му дадете максимално точна и изчерпателна информация. Тя ще му помогне да анализира най-точно и да открие най-подходящия според финансовото ви състояние кредит. Ето защо, преди срещата си с кредитния консултант, отговорете на следните въпроси:
 • Какви са месечните ви приходи?
 • Какви са разходите ви?
 • Имате ли други кредити?
 • В какъв размер са, към коя институция, какви са месечните вноски?
 • От какъв кредит имате нужда?
 • За какво ще го използвате?

Каква е ролята на кредитния консултант?

След като събере нужната информация, кредитният консултант ще направи анализ на финансовото ви състояние. Спрямо него, той ще открие кредити отговарящи на нуждите и желанията ви и ще ви предложи конкретен продукт, за който да кандидатствате.

Защо да се доверите на кредитен консултант?

Ще получите помощ от независим експерт

Също както кредитните консултанти в различните банкови и небанкови финансови институции, така и независимият кредитен консултант познава детайлите и условията по кредитите. За разлика от служителите в банките обаче, независимият кредитен консултант няма за цел да ви накара да кандидатствате в определена банка. Той ще ви помогне да откриете най-доброто според нуждите си, независимо от финансовата институция.

Ще си спестите време и средства

Основната работа на кредитния консултант е да ви замени при проучването на различните банки и финансови институции. Така, вместо да прекарвате много време в търсене на идеалния кредит, кредитния консултант ще свърши това вместо вас. Той ще намали значително избора ви и ще ви улесни максимално при взимането на правилното решение.

Ще получите финансово консултиране

Кредитният консултант е и финансов експерт. Той ще ви даде ценни финансови съвети, които ще ви бъдат полезни не само при избора на кредит, но и при управлението на личните финанси.

Получете повече информация и оферта за видовете кредити, като попълните кратката форма и кредитният консултант ще се свърже с вас.
Лични данни

Бъдете спокойни, че НИКОЙ няма да злоупотреби с вашите лични данни! Ние сме администратор на лични данни с удостоверение 415081/20.04.2015. Не съхраняваме вашите лични данни и ги използваме изцяло за конкретните цели, за които сме ги поискали! Спазваме новият регламент 2018 г. за защита на личните данни и при нас имате право по всяко време:
 • да поискате справка за наличие на лични данни при нас;
 • да поискате вашите лични данни да бъдат заличени (в случай, че разполагаме с такива);
 • да се откажете от ползването на услуга/и при нас;
 • да не получавате непоискана поща или обаждания;
 • да поискате корекция на вашите данни;
 • да отправите каквито и да е въпроси към нас на телефон 0897 571 869 или e-mail info@izbiram.bg и ние ще се погрижим за вашето спокойствие!


Контакт и адрес

Информация за клиента

месеца

лв.

лв.
* Реална, достоверна и напълно изчерпателна преддоговорна информация за пристъпване към сключване на договор за кредит можете да получите единствено от кредитните институции, предлагащи потребителските и/или жилищните кредити или от изрично оторизирани от тях лица. Ние не даваме съвети и не ви консултираме, само ви показваме офертите и вие избирате най-добрата за вас!

Сподели този пост

Остави коментар

Image CAPTCHA
Използвайте символи на латиница, от значение са големите и малките букви.

Най-полезните съвети и практически указания в сферата на личните финанси