Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Как, къде, защо? Пари, пари, пари!

Как, къде, защо? Пари, пари, пари!

Как, къде, защо? Пари, пари, пари!

Къде да намеря всичко, което ми трябва да знам за парите, събрано на едно място?

Пусти пари, дето и отляво, и отдясно – или не стигат, или не знаем кое по-напред. И как? А къде? Ама защо тук, а не там?

Къде и как да опазим или да вложим спестените си пари, дали и къде да си направим застраховка, дали и къде да доверим пенсионното си осигуряване? Дали и откъде да теглим кредит?

Как да си събера мислите? Като за толкова много неща трябва да помисля!

Как да се освободя от толкова излишна информация? Като трябва всичко да съобразя!

Как на десктопа ми да има само 2-3 отворени прозореца, а не 25? Като трябва да анализирам 55 неща!

Какво да направя, че „да си събера мозъка“? Защото той вече блокира и изпуши!

Защо в толкова различни посоки летят мислите ми ?

Къде да намеря всичко, което ми трябва да знам за парите, събрано на едно място?

И ти си ги мислиш и задаваш тези въпроси, нали? Спокойно, не си само ти така…

Нуждата да систематизираме нашите мисли и да анализираме различни аспекти от нашето ежедневие, никога не са били по-големи и по-належащи. Претоварени сме от факти, интриги, слухове. И всички те – маскирани като поредната „полезна“ информация.

Опитваме се да разберем какво ни е нужно да знаем и кое да пренебрегнем. Това наистина е уморително.

В същото време всички сме натоварени с все повече и повече задачи. Вършим работата на десет различни човека. Опитваме се да живеем живота си, да бъдем добри родители или деца на своите родители, да имаме време и за приятелите си, да градим кариера, да намираме време за хобито си и за любимите си телевизионни предавания, филм или книга.

Да, това е нашето ежедневие днес!

Ежедневие, в което всеки ден сме принудени да вземаме спешни, много и най-разнородни решения. Повечето от тях не са кой знае колко важни – дали да вземем автобуса или метрото до работа или да повървим пеш за здраве, какво, къде и с кого да обядваме, кога и къде да пазаруваме, какво да облечем и т.н.

Днес всеки от нас обработва огромно количество информация. Тази информация ни облъчва все по-бързо чрез все по-мощни компютри. А повечето от нас държим в ръцете си „устройства с по-голям капацитет на обработване от контролните механизми на мисията „Аполо“.

Ние от Izbiram.bg сме поели за своя мисия да дадем БЕЗПЛАТНО необходимата информация – на ВСЕКИ потребител на финансови услуги в България. Само така вашите права, като ползватели на такива услуги, могат да бъдат защитени в максимална степен.

Не случайно се твърди, че днес няма по-ценно нещо от информацията.

Izbiram.bg е информационен портал, който специално за вас сравнява условията на компании от различни финансови сектори. Единствената ни цел е да ви улесним – в избора на най-добрата услуга като качество и като цена. За да постигнем това, ние разработихме за всички вас удобен, лесен и приятен начин да се възползвате от съветите на нашите експерти.

Ние от Izbiram.bg обработваме огромно количество информация за всеки сектор от услуги във финансовата сфера. Анализираме и систематизираме, за да ви помогнем във вземането на най-правилното и обективно решение. И всичко това напълно безплатно за всеки един от вас!

Izbiram.bg е първият и единствен сайт в България, който ти помага да сравняваш по-бързо, по-лесно и при това – напълно безплатно. И да получиш полезни съвети за всичко, свързано с парите.

Довери се на нашите експерти – в банкиране, застраховане и пенсионно осигуряване!

Личният ти финансов съветник е на един клик разстояние!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *