Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Кой още ще ни донесе подаръци?

Кой още ще ни донесе подаръци?

елха, подарък, ръце

Като сравнихме за Вас всички оферти на пазара и видяхме, че кредитите на Vivus.bg са без лихва, без такси и без оскъпяване за всеки нов клиент

Вече е възможно да имате бърз кредит на ниска цена! Как разбрахме? Като сравнихме за Вас всички оферти на пазара и видяхме, че кредитите на Vivus.bg са без лихва, без такси и без оскъпяване за всеки нов клиент.

1.Кои са Vivus.bg?

Vivus.bg са част от международната финансова група „4Financе”, която се занимава с отпускане на потребителски кредити и присъства на световния пазар от 2008 година. През този период е раздала над 9 милиона краткосрочни заема
на над 4 500 000 клиенти
в 12 държави от Европа, Америка и Азия. Което означава, че средно всеки клиент има изтеглени поне два кредита от Вивус, което говори за добра цена, качествено обслужване и доволни клиенти.

2.Какво ново при тях?

По-голям кредитен лимит. Вече можете да получите заем от Вивус в размер до 1 000 лева. Разбира се, ако сте нов клиент първоначално максималната сума, която ще ви отпуснат е 350 лева, но ако сте точен при връщането й всеки път тя ще се увеличава.

По-голяма сума при второ теглене. Ако вече сте били клиент на Вивус и сте върнали коректно и навреме първоначално отпуснатата сума, то при повторно кандидатстване вече можете да получите до 600 лева.

3. Кога да изберете кредит от Вивус?

Всеки в някакъв момент от месеца има нужда от още малко средства, за да плати изненадващо високите си битови сметки, или да си купи нов телевизор, след като по време на филма старият е изгорял. В такъв случай можете да се обърнете за помощ към Вивус, но само ако имате постоянен доход, от който ще можете да върнете сумата до 30 дни. Преди да пристъпите към кандидатстване си отговорете на следните въпроси: „Каква сума ми е необходима? Мога ли да я върна от следващата си заплата/ пенсия/ хонорар? Устройва ли ме лихвата по кредита?”. Повече за предимствата на Вивус вижте ТУК

4. Кога да не теглите кредит от Вивус?

Не кандидатствайте за кредит от Вивус, ако искате да си купите вещ, която не Ви е наистина необходима, но в момента е на промоция. Също така не търсете заем от тях, за да платите забавено задължение към друг кредитор, ако сте без работа или Ви предстои да смените или загубите досегашната си. Не забравяйте
, че ако имате дългосрочни финансови проблеми не бихте могли да ги решите с кредит от Вивус, тъй като неговата цел е само да подпомогне бюджета до заплата.

5. На какви условия трябва да отговаряте?

За да кандидатствате за кредит от Вивус трябва да сте български гражданин, да имате навършени 19 години, да имате постоянен доход, да попълните коректно информацията във формата за кандидатстване и не на последно място да отговаряте на минималните кредитните изисквания на фирмата.

Ако се нуждаете от малък, краткосрочен заем изберете за свой кредитор “Vivus.bg” – Парите на модерния човек!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *