Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Мога ли да получа бърз кредит спешно, без гаранти?

Мога ли да получа бърз кредит спешно, без гаранти?

гарант

Tази статия е част от нашата образователна кампания Бързите кредити – отговори на важните въпроси.

Tази статия е част от нашата образователна кампания Бързите кредити – отговори на важните въпроси.

За да вземеш правилното решение, са необходими точно две важни неща – ценности и информация. Ценностите обикновено са от рано дефинирани и ясни. Затова информацията днес е най-ценния тактически ресурс. Ние от Izbiram.bg ви предоставяме нужната и важната информация, свързана с вашите пари.

Спешното осигуряване на неотложни и непредвидени средства дни преди получаването на заплата, в последните няколко години, е основен проблем за много български семейства. Забавянето на заплати е причина милиони българи да се нагърбят с кредити от банка, които после се оказват много трудни за издължаване, а и свързани с високи лихви.

Различните кредитните карти също не са най-добрата алтернатива, защото този вид продукти обикновено са по-скъпи от изтеглянето на кредит от банка. Месечните им вноски само изглеждат ниски. Много често се оказва, че само внасянето на минимално изискуемата вноска, покрива единствено лихвата по вашата кредитна карта, а сумата, която дължите, е останала същата в края на годината.

Бързите интернет кредити са най-популярни, защото не е задължително условие да се доказват доходи и не е необходимо условие да имате гаранти по исканото финансиране. Не е нужно и да отивате до офис на компанията. Защото за финансиране с бърз кредит, можете да кандидатствате по всяко време и от всяка точка, стига да имате връзка с интернет. Попълването на документите не отнема много време – въпрос на няколко минутки е. Освен това за разглеждането на искането ви и одобрението на кредита ще са необходими около 30 минути. Превода на парите става веднага след съгласието ви с договора. Предсрочното погасяване на одобреният кредит е без допълнителни скрити такси. Плащат се само разходите за срока, в който са използвани парите.

Но преди всичко всеки сам трябва много внимателно да се запознае с всички видове кредити, предоставяни от определен кредитор, с техните общи условия, с всички такси за усвояване, лихви, условия за погасяване и не на последно място – какви неустойки и последствия би платил всеки, който не успее да погаси сумата в определения в договора срок. Едва след внимателната преценка на личните приходи и разходи, можете да пристъпите към искането за кредит.

Не забравяйте, че едно кредитиране, колкото и евтино да е то, води до допълнителни разходи. Затова и причината за търсенето на кредитиране трябва да е основателна, важна и наистина неотложна.

Прочетете още за кампанията: Какво означава отговорно кредитиране?

Тази статия стигна до вас със съдействието на експертите от МиниЗаем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *