Начало » Новини » Мога ли да получа онлайн кредит без такси и лихви, как и откъде?

Мога ли да получа онлайн кредит без такси и лихви, как и откъде?

онлайн кредит без такси и лихви

Имате нужда бързо от кредит, но на ниска цена? Бъдете един от над 30 000 души, които ще се възползват от нашите съвети за кредит с 0% лихва!

Tази статия е част от нашата образователна кампания Бързите кредити – отговори на важните въпроси.

Колкото и да ви се иска да сте на морето сега, уви, налага се да стоите около майстора, който прави ремонт на банята ви. А парите, както и да ги пресмятате, вече става ясно, че няма да ви стигнат. То не бяха тераколи, то не беше плочки…. И всичко това се случва малко преди да получите следващата си заплата….

Как да се справите? Ясно е, че ремонтът няма как да спре, не можете да поискате и от приятели – на почивка са. Не се сещате за друга подобна алтернатива, а не ви се иска да плащате луди такси и лихви за кредит от банка за малка сума.

А защо, хем не намерите пари за довършването на банята, хем и за лятната почивка?

Ние от Izbiram.bg ви съветваме да се запознаете с онлайн кредитирането. Това са услуги, които ще разрешат проблемите ви точно в такива ситуации!

Предимства на онлайн кредитите:

  • Кандидатстването става възможно най-лесно и най-бързо – всичко се случва на комфортно за вас място, само с няколко клика на мишката от вашия компютър. Така имате възможност да изберете най-подходящия продукт, с най-удобния начин за изплащане и с най-добрите лихви.
  • Попълването и изпращането на заявлението за онлайн кредит, както и подписването на договора, се извършват изцяло онлайн. Няма нужда да се разхождате до офиси и да чакате по опашки с няколко тона документи.
  • Можете да изпратите онлайн заявлението си за кредит 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата без да се съобразявате с работно време или съответните почивни дни.
  • Получавате отговор до минути, а не дни. Взимате сумата веднага по банков път или на каса на FastPay или EasyPay.
  • Погасяването на вноски също се извършва по избран от вас начин. Това може да е по банков път, като попълните вносна бележка с данните си или вместо това може да ползвате онлайн услугата ePay – трябва само да имате или да си направите регистрация. Плащането на вноската може да бъде и в брой на касите от мрежата на EasyPay и FastPay, както и на устройството на Cashterminal, а може да се възползвате и от виртуалния ПОС терминал свързан към сайта и да платите онлайн с карта. А една от компаниите лидери на пазара – Credissimo предлага на своите клиенти това да става с криптовалутата Bitcoin, като по този начин всеки може да се възползва от редица предимства.

Какви са условията?
Необходимите условия, на които трябва да отговаряте са:

  • да сте пълнолетни граждани;
  • да притежавате валидна лична карта;
  • да имате доказуеми доходи.

Ако отговаряте на тези условия и вече се убедихте в предимствата на бързите онлайн кредити – не губете време. Можете да кандидатствате, както за заем до заплата, който обикновено е за суми от 100 до 600 лв. със срок на връщане от 15 до 30 дни, така и за кредит за по-голяма сума до 2 500 лв., на малки месечни вноски за период до 24 месеца.

ВАЖНО – следете промоциите на фирмите за първи кредит без лихви и такси! Например, Credissimo имат промоция до 31.08.2017 г. за всеки първи кредит, дружеството предлага заем до заплата, в размер до 600 лв. и срок за връщане до 30 дни с 0% лихва. А за всеки лоялен клиент, взел своя седми заем за период от 15 дни, компанията предлага кредит без лихва.

Ние от Izbiram.bg ви съветваме добре да обмислите коя е компанията, какви са нейните предимства и достатъчно добра ли е възможността, която ви предлага тя. Има много фактори, за които трябва да внимавате. Не прибързвайте с решението си и винаги бъдете нащрек за добрите предложения.

Прочетете още за кампанията: Ако съм пенсионер, мога ли да получа кредит без поръчител?

Тази статия стигна до вас със съдействието на експертите от Кредисимо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.