Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Мога ли да получа онлайн кредит без такси и лихви, как и откъде?

Мога ли да получа онлайн кредит без такси и лихви, как и откъде?

онлайн кредит без такси и лихви

Имате нужда бързо от кредит, но на ниска цена? Бъдете един от над 30 000 души, които ще се възползват от нашите съвети за кредит с 0% лихва!

Tази статия е част от нашата образователна кампания Бързите кредити – отговори на важните въпроси.

Колкото и да ви се иска да сте на морето сега, уви, налага се да стоите около майстора, който прави ремонт на банята ви. А парите, както и да ги пресмятате, вече става ясно, че няма да ви стигнат. То не бяха тераколи, то не беше плочки…. И всичко това се случва малко преди да получите следващата си заплата….

Как да се справите? Ясно е, че ремонтът няма как да спре, не можете да поискате и от приятели – на почивка са. Не се сещате за друга подобна алтернатива, а не ви се иска да плащате луди такси и лихви за кредит от банка за малка сума.

А защо, хем не намерите пари за довършването на банята, хем и за лятната почивка?

Ние от Izbiram.bg ви съветваме да се запознаете с онлайн кредитирането. Това са услуги, които ще разрешат проблемите ви точно в такива ситуации!

Предимства на онлайн кредитите:

  • Кандидатстването става възможно най-лесно и най-бързо – всичко се случва на комфортно за вас място, само с няколко клика на мишката от вашия компютър. Така имате възможност да изберете най-подходящия продукт, с най-удобния начин за изплащане и с най-добрите лихви.
  • Попълването и изпращането на заявлението за онлайн кредит, както и подписването на договора, се извършват изцяло онлайн. Няма нужда да се разхождате до офиси и да чакате по опашки с няколко тона документи.
  • Можете да изпратите онлайн заявлението си за кредит 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата без да се съобразявате с работно време или съответните почивни дни.
  • Получавате отговор до минути, а не дни. Взимате сумата веднага по банков път или на каса на FastPay или EasyPay.
  • Погасяването на вноски също се извършва по избран от вас начин. Това може да е по банков път, като попълните вносна бележка с данните си или вместо това може да ползвате онлайн услугата ePay – трябва само да имате или да си направите регистрация. Плащането на вноската може да бъде и в брой на касите от мрежата на EasyPay и FastPay, както и на устройството на Cashterminal, а може да се възползвате и от виртуалния ПОС терминал свързан към сайта и да платите онлайн с карта. А една от компаниите лидери на пазара – Credissimo предлага на своите клиенти това да става с криптовалутата Bitcoin, като по този начин всеки може да се възползва от редица предимства.

Какви са условията?
Необходимите условия, на които трябва да отговаряте са:

  • да сте пълнолетни граждани;
  • да притежавате валидна лична карта;
  • да имате доказуеми доходи.

Ако отговаряте на тези условия и вече се убедихте в предимствата на бързите онлайн кредити – не губете време. Можете да кандидатствате, както за заем до заплата, който обикновено е за суми от 100 до 600 лв. със срок на връщане от 15 до 30 дни, така и за кредит за по-голяма сума до 2 500 лв., на малки месечни вноски за период до 24 месеца.

ВАЖНО – следете промоциите на фирмите за първи кредит без лихви и такси! Например, Credissimo имат промоция до 31.08.2017 г. за всеки първи кредит, дружеството предлага заем до заплата, в размер до 600 лв. и срок за връщане до 30 дни с 0% лихва. А за всеки лоялен клиент, взел своя седми заем за период от 15 дни, компанията предлага кредит без лихва.

Ние от Izbiram.bg ви съветваме добре да обмислите коя е компанията, какви са нейните предимства и достатъчно добра ли е възможността, която ви предлага тя. Има много фактори, за които трябва да внимавате. Не прибързвайте с решението си и винаги бъдете нащрек за добрите предложения.

Прочетете още за кампанията: Ако съм пенсионер, мога ли да получа кредит без поръчител?

Тази статия стигна до вас със съдействието на експертите от Кредисимо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *