Най-известните личности в TikTok през 2020г! Ето кого да последвате!
Само за една година TikTok премина от неизвестно китайско приложение до една от най-популярните социални мрежи на всички времена. Този скок в популярността се дължи до голяма степен на създателите на съдържание, които дават гориво на TikTok с домашните си видеоклипове, интересни звуци и #хаштаг предизвикателствата. Но кой стои зад най-бързо развиващата се социална мрежа за 2020 г.?
За разлика от по-утвърдените платформи, с които вече сме свикнали, TikTok остава загадка за много хора. Но това не означава, че не си струва да се запознаете от близо с това приложение. Ако сте нови в TikTok, първото нещо, което можете да направите, е да се запознаете с най-известните акаунти.

Топ 10 на най-известните акаунти в TikTok

Едно нещо, което веднага ще забележите за най-следените акаунти в TikTok е, че никой от тях не е истинска знаменитост.
За разлика от Twitter или Instagram, най-влиятелните в TikTok са просто обикновени хора, които впечатляват със съдържанието, което правят. Ето кои са те:

1. @lorengray
Истинско име: Лорен Грей
Последователи: 37,4 милиона
Лорен Грей е певица и личност в социалните медии, която родом от Пенсилвания, САЩ. Тя има също толкова много последователи в Instagram и YouTube.

2. @babyariel
Истинско име: Ариел Ребека Мартин
Последователи: 30,2 милиона
Бейби Ариел е американска певица и актриса, която има огромна фен база в повечето социални мрежи, по-специално TikTok. Тя стартира кариерата си в социалните медии през 2015 година.
Нейната кампания за борба с тормоза в TikTok, #ArielMovement, постигна огромен успех. По-късно тя стартира анти-тролинг движение, с което имаше за цел да повлияе на негативността, която се среща всеки ден в интернет.

3. @zachking
Истинско име: Захари Майкъл Кинг
Последователи: 30,7 милиона
Зак Кинг започва кариерата си, като публикува видео уроци за приложението Final Cut Pro. Използвайки софтуера, той създаде видеоклипове с илюзоо. Неговите почитатели могат да го видят как лети на метла, или как котки се бият със светлинни мечове.

4. @riyaz.14
Истинско име: Рияз Али
Последователи: 26,8 милиона
Индийският актьор и моден блогър, Рияз Али, е топ инфлуенсър в Instagram и TikTok. Последователите на Али обичат чистия му момчешки вид и комичния талант. Синхронизирането на устни и музикалните му видеоклипове го доведоха до залата на славата в социалните мрежи и му спечелиха титлата Crowned Muser.

5. @kristenhancher
Истинско име: Кристен Ханчър
Последователи: 23,2 милиона
Кристен Ханчър е канадска актриса и знаменитост в социалните мрежи. Със съдържанието, което публикува в TikTok Кристен си спечели статут на знаменитост на крехката 17-годишна възраст. Тя стана известна, когато публикува видео за синхронизиране на устните с Ники Минаж.

6. @gilmhercroes
Истинско име: Гилмър Кроес
Последователи: 22,8 милиона
Гилмър Кроес е звезда на TikTok от Америка, която стартира като модел в Аруба. Той също може да се похвали с успешна актьорска игра, която му спечели наградата за най-добър актьор на фестивала за късометражен филм в Аруба през 2015 година.
Освен TikTok, Кроес е собственик на YouTube канал с брат си, където публикува видеоклипове за синхронизиране на устни с комичен обрат.

7. @nishaguragain
Истинско име: Ниша Гурагайн
Последователи: 21,7 милиона
Nisha Guragain е индийски TikToker. Тя става известна, когато публикува видео, за синхронизиране на устни на популярна хинди песен. Постът получи 2,5 милиона харесвания, което е рекорд за TikToker.
Ниша притежава и Instagram акаунт, който получава огромна ангажираност. Тя е инфлуенсър в Instagram за много модни марки. Последователите й обичат забавните й видеоклипове и силните актьорски умения.

8. @jacobsartorius
Истинско име: Ролф Джейкъб Сарториус
Последователи: 21,8 милиона
Джейкъб Сарториус е американски певец и сензация в социалните мрежи. Неговият метеоричен възход започна, когато дебютният му сингъл, Sweatshirt, беше представен в класацията на САЩ Billboard Hot 100. Неговите видеоклипове във Vine и TikTok са го превърнали в истинска знаменитост в социалните мрежи.
Business Insider го нарича следващия Джъстин Бийбър. Подобно на други популярни TikTokers, Sartorius води онлайн война с тормоза. Той признава, че е бил тормозен в училище и оттогава използва социалните медии, за да изрази гнева си.

9. @awezdarbar
Истинско име: Авез Дарбар
Последователи: 21,3 милиона
Авез Дарбар е танцьор, хореограф и създател на съдържание TikTok от Индия. Неговите видеоклипове за танци и хореография в TikTok и YouTube го задвижват до големи висоти.
Авез винаги е обичал танците и актьорското майсторство. Притежава танцова компания Ace Productions, чиито творения често публикува в социалните си акаунти.

10. @_arishfakhan_
Истинско име: Аришфа Хан
Последователи: 20,9 милиона
Аришфа Хан е индийска актриса, която дебютира като детски актьор в популярен телевизионен сериал. Тя публикува танцови видеоклипове и клипове на Dubsmash на своя канал в YouTube. Нейният акаунт в Instagram също показва впечатляващ списък с последователи и интересно съдържание.
Нейните последователи на TikTok обичат невинния й вид и забележителните актьорски умения. Тя направи място в сърцата на зрителите със своите забавни видеоклипове за синхронизиране на устни и танцови движения. Нейната най-голяма цел е да стане актриса в Боливуд.

Сподели този пост

Остави коментар

Image CAPTCHA
Използвайте символи на латиница, от значение са големите и малките букви.

Наръчник с безценни съвети за банковите карти и електронното (онлайн) банкиране