Най-новата банка на българския пазар
Компанията за небанково потребителско кредитране "БНП Париба лични финанси" в България ще работи като банка от февруари.

Дoceгa "БHΠ Πapибa Лични Финaнcи" EAД oпepиpaшe oтдeлнo ĸaтo финaнcoвo дpyжecтвo, a фoĸycът мy бeшe пoтpeбитeлcĸoтo ĸpeдитиpaнe. На този етап трансформацията е свързана основно с юридическото преструктуриране на съществуващите в България дъщерни дружества на банката и не предвижда никакви промени в процедурите и условията на услугите, които се предоставят на клиентите.

„Промяната е необходима за бъдещето ни в България, но и в цяла Източна Европа. В България сме от дълго време и имаме дългосрочни планове за устойчиво развитие и занапред" пocoчи изпълнитeлният диpeĸтop нa дpyжecтвoтo в Бългapия Бpyнo Льopy нa cъбитиe в cтoлицaтa.

"БНП Париба Лични финанси" е дъщерното на банката дружество „БНП Париба” присъства на българския пазар от 1994 година и е част от френската финансова група BNP Paribas.

"БНП Париба Лични Финанси" навлиза в България в края на 2007 г., придобивайки лидера в небанковото потребителско кредитиране в страната, развиващ дейност от 2001 г.

Предлага разнообразни потребителски и стокови кредити:
  • Бързи потребителски кредити в лева, с размер от 800 до 70 000 лева и срок на връщане от 6 до 60 месеца. За кредитите може да се кандидатства както онлайн, така и на място в офис на фирмата.
  • Стокови кредити до 10 000 лева и кандидатстване в магазини, онлайн или в офис на фирмата.
Новата банка на българския пазар "БНП Париба пърсънъл файненс", клон България, ще се цели в топ 10 по пазарен дял в потребителското кредитиране в банковия сектор. Банките в България в момента са общо 27 - 22 кредитни институции и 5 клона на чужди банки.

За регистрацията на клона и преобразуването са предприети необходимите стъпки пред БНБ и Търговския регистър.

Компанията предприе тази стъпка с цел осигуряване в бъдеще на по-големи възможности за развитие на бизнеса си в страната като една от целите е да предостави повече и по-атрактивни услуги на своите клиенти в България.

Прочетете още интересни новини ТУК.

Сподели този пост

Остави коментар

Image CAPTCHA
Използвайте символи на латиница, от значение са големите и малките букви.

Наръчник с безценни съвети за банковите и бързи кредити