Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Онлайн бързи кредити-какъв е моят шанс да получа спешно финансиране и какви са изискванията?

Онлайн бързи кредити-какъв е моят шанс да получа спешно финансиране и какви са изискванията?

Онлайн бързи кредити

Кандидатстването за бърз кредит може да стане още по-лесно и много по-бързо – само с няколко клика на мишката-онлайн. Само за няколко минути ще получите отговор дали сте одобрен.

Tази статия е част от нашата образователна кампания Бързите кредити – отговори на важните въпроси.

Новите технологии с всеки изминал ден се развиват все по-бързо. Неща, които звучаха като фантастика преди години, днес за повечето хора /особено сред младите/ са „нещо съвсем елементарно“ или „нищо особено“. Ставаме свидетели как безплатно приложение за телефони, разработено от съвсем млади, но талантливи хора /единият от които българин/, променят цяла индустрия – и то не какво да е, а финансовите пазари в САЩ. Защото с въпросното безплатно приложение, борсите стават достъпни за всеки от неговия телефона и то без високите такси на брокерите.

Но информацията понякога не достига достатъчно бързо до нас, за да сме „в крак с новото време“.

Затова ние от Izbiram.bg се стараем новините във финансовия свят да достигат по-бързо до вас. Защото е много важно за всеки един от нас да може да направи своя информиран избор.

Все повече български граждани знаят за бързите кредити доста подробности и различни уловки от дребните текстове в общите условия на фирмите, предлагащи този продукт на българския пазар. Но всички знаем, че за да кандидатстваме, трябва да посетим някой от офисите, да се обадим по телефон. Все още малък процент от хората знаят, че кандидатстването за бърз кредит може да стане още по-лесно и много по-бързо – само с няколко клика на мишката-онлайн. Дори през сравнително новото безплатно приложение Viber.

Добре е вече всеки от нас да знае, че чрез съвременните технологии кредиторите могат да следят за всичко около всеки от нас, дори вероятно надничат и във фейсбук профила ни, за да могат да ни направят по-прецизен профил на добър или лош платец, разглеждайки статусите, снимките ни и дори групите, в които членуваме. От друга страна и изцяло автоматизираният процес на одобрение дава възможност на компанията за бързи кредити почти светкавично да прецени всеки кандидатстващ за кредит и да му отпусне желаната сума в рамките само на 6 минути /тествано и доказано от скорошно наше собствено, на Izbiram.bg, проучване/.

Какви са изискванията? Изискванията са минимални:

  • да си български гражданин;
  • да имаш 18 години /навършени/;
  • личната ти карта да е валидна.

Не се изисква доказване на доходи. Но това си има своята цена-предоставяне на банкова гаранция или поне двама души, които в рамките на пет дни след усвояването на кредита, да гарантират платежоспособността ти. Има и алтернатива, но тогава трябва да заплатиш такси и към компанията, която поема гаранцията.

Така че всеки прави своя личен избор /в случая и информиран/ да получи това, от което има нужда, в точния момент, но при най-добрите условия.

Ние от Izbiram.bg съветваме да съобразите и своите възможности за погасяване на желания кредит. Това условие също е много важно, особено за да можеш и при следващо кандидатстване при спешна нужда от пари, да получиш също толкова бързо одобрение.

Прочетете още за кампанията: Заслужава ли си тегленето на кредит за дребни ремонти, подаръци или за погасяване на други дългове?

Тази статия достига до вас със съдействието на експертите от Кеш Кредит

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *