Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Отивате на почивка? А направихте ли си медицинска застраховка?

Отивате на почивка? А направихте ли си медицинска застраховка?

плаж

Защо е важно да не забравим да си направим медицинска застраховка при пътуване в чужбина?

Все повече хора планират своята почивка извън пределите на страната. Но всяко пътуване крие и своите непредвидими рискове.

Ние от Izbiram.bg
ви напомняме да не забравите да сключите застраховка „Помощ при пътуване“, която ще ви спести непредвидени разходи и ще ви осигури съдействие по всяко време на денонощието в случай на инцидент.

Цялостната грижа за здравето е едно от най-важните неща, за които трябва да помислите, за да избегнете неприятните емоции по време на пътуването. Заради високите цени на здравните услуги в цял свят, човек трябва да има на 24-часово разположение сигурен партньор, на който може да разчита за своето здраве.

Застрахователните компании в България предлагат на всички пътуващи извън страната застраховка „Помощ при пътуване” за медицински разноски с осигурен асистънс. В случай на злополука или заболяване в чужбина, застрахователят организира и насочва клиента към лекар по обща медицина или друг специалист, в зависимост от конкретния здравословен проблем. За целта е необходимо само да се обадите на посоченият в полицата телефон. Обслужването е изцяло на български език.

Прочетете още: „Не тръгвайте в чужбина преди да прочетете това!” .

Друго много важно предимство е, че застрахователите се разплащат директно със съответните болнични заведения, т.е. не е необходимо да носите или държите по карта значителна сума пари! Имате гарантирано спокойствие…

Към тази застраховка се предлагат и допълнителни покрития, като обезщетение в случай на загубен или повреден личен багаж, покриване на разходи за вещи от първа необходимост при закъснение на багажа и други.

Застрахователите предлагат на своите клиенти атрактивни отстъпки и специални условия при сключване на семейни застраховки „Помощ при пътуване“, както и отстъпки за лоялни клиенти.

За да сравните бързо и лесно цените на застраховка използвайте нашия Калкулатор за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”. За ваше улеснение и удобство можете да заявите своята полица през нашия сайт, като използвате бутона „Избери”.

Не разчитайте на късмета, а подсигурете спокойствието си предварително!


Ако този материал беше полезен за Вас, прочетете още в секция „Нашите съвети” .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *